12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNeagoe si Sandoi au terminat nedecis

Neagoe si Sandoi au terminat nedecis

Extensiv – Pandurii 1-1

• Au marcat: Fl. Mihai ’64 / Vintilescu ’10

• Stadion „Extensiv-Parc“, spectatori: 350.

Extensiv: Bornescu – Brasoveanu, Ciuca, Cioponea – Fl. Mihai, Saceanu, Cretu, Dina (’89, Curteanu), Velcovici – Baia (’85, Girla), Musat. Antrenor: E. Neagoe.

Pandurii: Hirsu – Mauta, C. Popescu, R. Radoi (’46, Cristea), Trofin – Popete, C. Nica, Braia (’72, Lacoviste), Arcanu – Vintilescu, I. Stefan. Antrenor: E. Sandoi.

• Au arbitrat: V. Lungu – C. Avram, M. Albon.

Derbiul Olteniei, dintre Extensiv si Pandurii, s-a incheiat cu o remiza, rezultat care poate fi considerat multumitor pentru Eugen Neagoe, mai ales ca elevii sai au reusit sa marcheze si primul gol in acest sezon, dar nesatisfacator pentru Emil Sandoi, echipa sa ratind astfel sansa sa egaleze Sportul in clasament.

Dupa cum incepuse meciul, se credea ca gorjenii nu vor avea nici o problema sa se impuna in Banie, in fata unei formatii care, desi neinvinsa acasa, nu parea ca va putea face fata mult mai experimentatilor jucatori din Tirgu Jiu. Era minutul zece si oaspetii deschideau scorul, cu largul concurs al portarului Bornescu, care a repus o minge exact in picioarele lui Vintilescu, acesta nefacind altceva decit sa puna latul. Numai ca partida s-a echilibrat, nici una dintre echipe neiesind la rampa. Cele doua formatii au practicat un joc indirjit, de citeva ori peste limita regulamentului. Gazdele au fost cele care au presat mai tot timpul, dar cele mai mari ocazii le-au avut oaspetii, acestia reclamind si un presupus fault in careu asupra lui Stefan, spre finalul primei reprize.

In partea secunda, jocul a continuat in aceeasi maniera, insa in urma unui atac mai bine legat al craiovenilor, acestia au reusit egalarea. Introdus din primul minut datorita accidentarii lui Totoroata, Florin Mihai a reluat elegant, din cadere, centrarea de pe stinga a lui Musat. Finalul i-a gasit pe „panduri“ in atac, dar Bornescu l-a blocat in ultimul minut pe I. Stefan, in pozitie de unu la unu, astfel ca duelul fostilor echipieri ai Universitatii s-a terminat nedecis, spre nemultumirea fanilor gorjeni, care spre final au scandat: „Hotii, hotii!“ si „Banu’ si mafia isi fac datoria!“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS