16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPresa elvetiana ne desconsidera

Presa elvetiana ne desconsidera

Cotidianul elvetian Blick a scris ca echipa de Cupa Davis a „Tarii cantoanelor“ este favorita clara in intilnirea cu formatia Romaniei, din primul tur al Grupei Mondiale a competitiei. „Primul tur al Cupei Davis inseamna pentru Roger Federer si coechipierii sai «go east», pentru ca trebuie sa mearga in Romania. Cel mai experimentat jucator roman din echipa, Andrei Pavel, a jucat in 2003 doar sapte meciuri, nu a cistigat nici unul si a coborit pina pe locul 128 in clasamentul ATP, desi in urma cu un an era pe pozitia 28. Alaturi de Pavel, din echipa Romaniei mai fac parte Victor Hanescu (nr. 77) si Adrian Voinea (nr.132), mai mult sau mai putin cunoscuti in strainatate“, a scris Blick.

Nefiind informat corespunzator, cotidianul care apare in tara arbitrului de trista amintire Urs Meier nu noteaza nimic de Razvan Sabau, Florin Mergea sau Horia Tecau, tenismeni care au format, alaturi de Victor Hanescu, echipa Romaniei in ultima intilnire din Cupa Davis, cu Ecuadorul, cistigata cu scorul de 3-2, la Quito.

Blick sustine ca, dupa tragerea la sorti, vestea buna este ca Elvetia va intilni Romania, iar cea proasta ca va juca din nou in deplasare. „Avind in vedere ca pentru Elvetia va juca Federer, aflat intre primii zece in clasamentul ATP, iar cel mai bine clasat tenisman roman este Victor Hanescu (nr.77 ATP), Romania este un adversar net inferior valoric“, a scris Blick.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS