9.8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportExtensivul a primit intariri

Extensivul a primit intariri

La antrenamentul de ieri al gruparii din Parcul „Romanescu“, pe linga fostul jucator al Universitatii, brazilianul Leandro, si-a facut aparitia inca un jucator de culoare, camerunezul Erik Biemme. Acesta a sosit direct de la Paris si se afla la primul contact cu fotbalul romanesc. Biemme, un jucator bine facut, dar de talie medie, a fost coleg cu Leo la echipa de juniori a lui PSG, evoluind apoi doua sezoane in Turcia, la Rizespor si, pina in prezent, in Franta, la Limoges, formatie din esalonul secund. Dupa primul sau antrenament cu Extensiv, Erik a afirmat ca nu si-a facut inca o impresie despre echipa si mai asteapta sa vada cum evolueaza lucrurile. Oricum, daca va ramine, pentru el ar fi „o experienta interesanta“ si nu are pretentii in privinta postului pe care ar putea evolua, declarindu-se un jucator polivalent.

In privinta lui Leandro, care a parasit Bania in aprilie, el s-a aflat pina acum in Brazilia, dar nu a mai jucat fotbal. Totusi, jucatorul cariocas s-a miscat destul de bine la sedinta de ieri, a doua pentru el de cind a venit in Craiova, si nu ar fi exclus sa apara chiar in primul „unsprezece“ al craiovenilor in meciul de simbata cu Pandurii, daca se va reusi legitimarea sa.

Revenind la pregatirile echipei pentru disputa cu trupa lui Sandoi, Eugen Neagoe s-ar putea confrunta, in afara absentei lui D. Mihai, suspendat pentru „rosul“ primit la Pitesti, cu o singura indisponibilitate. Fundasul Sorin Radoi are un hematon intramuscular si este incert pentru simbata. De altfel, el a facut doar un antrenament usor, neparticipind la jocul scoala comandat de tehnicienii formatiei, joc la care cistig de cauza au avut titularii, unul dintre goluri fiind marcat chiar de Leandro. Nou-venitul Biemme a evoluat la rezerve, alaturi de George Bita si de portarul Bornescu, ultimul jucind pe post de atacant, reusind sa si inscrie, dovedind astfel ca are veleitati in acest sens. Acesta a si afirmat, in gluma, ca s-ar descurca foarte bine in atac, dar, pentru partida cu Pandurii, ar fi mult mai util echipei din postura de aparator al buturilor.

Astazi si miine, Neagoe a programat cite un singur antrenament, de dimineata, ambele avind mai mult caracter tactic.

De mentionat ca este asteptat sa se alature „ros-verzilor“ si congolezul Tresor, momentan aflat in Senegal, care se pare ca si-a revenit dupa disjunctia la umar suferita in urma cu trei saptamini.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS