22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNjock se pregateste pentru meciul cu Dinamo

Njock se pregateste pentru meciul cu Dinamo

• Clubul nu face discriminari intre Jeremie si Bengondo: „Daca ii pastram pentru derbi, ii pastram pe amindoi!“ • Aseara, Silvian Cristescu a luat
doua bilete de avion pentru luni la cursa Air France spre Yaounde

Desi anuntase ca, indiferent de consecinte, doreste sa plece in Camerun, unde a fost convocat in premiera la nationala secunda, atacantul Universitatii, Jeremie Njock, nu a indraznit sa ignore ordinul lui Cirtu si a fost prezent ieri-dimineata la reuniunea lotului oltean, intrind imediat la vizionarea meciului cu Rapid.

Oficialii clubului craiovean spun ca Njock va ramine sub comanda lui Sorin Cirtu pina dupa meciul cu Dinamo si ar urma sa plece luni spre Yaounde.

Intrebat daca sint dispusi ca lui Bengondo, si el selectionat alaturi de Njock, sa-i dea drumul mai devreme, directorul sportiv al Universitatii, Silvian Cristescu, a replicat ferm: „Amindoi sint jucatorii nostri si ii tratam egal. Am solicitat camerunezilor sa-i lase pe ambii pina luni. Nu de alta, dar daca l-am fi invoit pe Bengondo se supara Njock, plus ca cine stie ce intelegea chiar Bengondo in caz ca pentru el nu ne luptam sa-l pastram pentru meciul cu Dinamo!“

Altfel, oficialii craioveni sustin ca inca n-au primit nici un raspuns de la federatia cameruneza, dar spera ca africanii sa inteleaga situatia, mai ales ca nu au trimis convocarile cu 15 zile inainte, iar jucatorii ar urma sa lipseasca aproape o luna pentru o competitie care nu este prinsa in calendarul FIFA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS