24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCirtu a ramas la Universitatea desi s-a gindit la demisie

Cirtu a ramas la Universitatea desi s-a gindit la demisie

„Postul unui antrenor este intotdeauna amenintat. Daca se considera ca demiterea mea poate ajuta echipa, nu este nici o problema. Exista o clauza in contract potrivit careia ambele parti pot rupe acordul si poate ar trebui sa fac asta, desi le-am promis suporterilor ca nu o sa plec. Insa, daca se va pune problema, nu am ce sa fac. Eu unul nu stau cu frica, asta este viata noastra“, a afirmat Sorin Cirtu la conferinta de presa.

Ieri-dimineata, antrenorul craiovenilor si managerul general, Costel Mitrita, au avut o intilnire la sediul clubului Universitatea, in urma careia, cel putin si la meciul cu Dinamo, Cirtu va sta pe banca alb-albastrilor. Contactat telefonic, tehnicianul Universitatii a afirmat: „M-am intilnit cu domnul Mitrita, dar nu am discutat nimic de demiterea mea. Am avut alte probleme legate de jocul cu Dinamo, acest meci este prioritar in prezent pentru Universitatea Craiova“.

Vorbind despre clauza existenta in contract, impusa la solicitarea antrenorului, Cirtu a spus: „Cind am semnat contractul cu Universitatea, am solicitat o clauza, in care drept borna am luat etapa a sasea, si oricare din parti poate renunta fara vreo pretentie din partea cuiva“. Tot ieri, Sorin Cirtu ne-a dezvaluit ca imediat dupa ultimul fluier al centralului Viorel Anghelinei ar fi dorit sa se prevaleze de clauza din contract, dar rugamintile jucatorilor si ale suporterilor l-au facut sa renunte la idee. „Am dorit sa-mi dau demisia, insa modul in care m-au rugat jucatorii, dar in special suporterii, m-a facut sa ma decid: nu plec! Le-am promis ca nu o fac si nu dau inapoi. Oricum, daca nu ma mai doresc pot sa ma demita fara ca nimeni sa poata face ceva“, a mai spus Cirtu.

Cit priveste o discutie si cu patronul Dinel Staicu, care a revenit duminica seara in tara, Cirtu a afirmat: „Nu am vorbit nimic pina acum“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS