15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCartea despre Maradona, prea scumpa pentru fanii sai

Cartea despre Maradona, prea scumpa pentru fanii sai

Volumul autobiografic despre viata si cariera lui Diego Armando Maradona, pus in vinzare zilele trecute, in Argentina, pare sa fie destinat mai degraba colectionarilor decit fanilor sportivului, deoarece a fost scoasa intr-un tiraj modest, de doar 500 de exemplare, si la un pret de 2.070 de peso (aproximativ 700 de dolari) pentru un exemplar, informeaza site-ul MigNews.

Editorii spera ca volumul sa aiba succes in Europa si Japonia, ca sa-si acopere cheltuielile, mai ales ca, la un asemenea pret, este greu de crezut ca in Argentina se vor vinde mai mult de o suta de exemplare. Autorul volumului, intitulat „Cartea in amintirea lui Maradona“, este insusi marele fotbalist, care insa nu a lucrat singur, ci in colaborare cu mai multi scriitori argentinieni remarcabili, precum Federico Andaasi, Roberto Fontanarrosa, Dalmiro Sayens, Martin Caparros. Acestia au evocat, in episoade separate, ingenios ilustrate, cele mai memorabile momente din viata sportivului.

Editorii nu exclud, totusi, aparitia unei versiuni mai ieftine si intr-un tiraj mai mare a volumului despre Maradona, in asa fel incit si fanii fotbalistului sa aiba acces la aceasta carte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS