13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDunarea trece astazi prin Craiova

Dunarea trece astazi prin Craiova

Astazi, de la ora 17.00, are loc etapa a doua a celui de-al treilea esalon fotbalistic al tarii. In aceasta runda, doua dintre formatiile craiovene urmeaza sa dea piept cu echipe de pe malul Dunarii.

Armata – Dunarea Calafat

Dupa punctul scos la Scornicesti, „militarii“ spera intr-o victorie astazi, pe teren propriu, in fata Dunarii, echipa cu care s-au mai intilnit in perioada de pregatire, si pe care a invins-o cu 3-1, acasa, remizind apoi, 2-2, la Calafat. Dar nici un meci nu seamana cu altul, mai ales ca acum formatiile se intilnesc intr-un meci oficial, iar punctele puse in joc sint foarte importante. Elevii lui Valentin Ghita vin dupa un 2-0 cu Oltchim Vilcea, au deja un moral bun si se gindesc sa plece cu un rezultat pozitiv de la Craiova, asa ca disputa de pe „Armata“ se anunta extrem de interesanta. Vor arbitra bucurestenii M. Ene, V. Tone si D. Paun.

Electro – Dunarea Zimnicea

Trupa lui Nae Tilihoi are o misiune mult mai dificila cu echipa din Zimnicea, oaspetii sosind in Banie dupa ce au pierdut meciul din prima etapa, 0-2 pe teren propriu cu Turris Magurele. Jucatorii din Valea Rosie sint si ei destul de sifonati dupa infringerea, 0-3, cu FC Lapusata, dar spera ca astazi sa-si treaca in cont primele puncte. Pentru acest lucru, fotbalistii lui Electro s-au pregatit serios toata saptamina, „principalul“ Tilihoi lucrind mai mult la capitolul tehnico – tactic, jucatorii avind inca ceva probleme in a se intelege pe teren. Vor arbitra vilcenii T. Musulete, B. Diculoiu, P. Bran.

Oltchim Vilcea – Stiinta CFR

Pentru gruparea de pe „Depou“, deplasarea de la Vilcea se anunta extrem de dificila, elevii lui Florin Ispas avind deja un pasiv de trei puncte la „adevar“ dupa infringerea din prima etapa cu Progresul Caracal. Ceferistii si-au strins insa rindurile si au reusit sa se impuna intr-un amical disputat marti la Dragasani, 3-1, cu divizionara C din localitate, care evolueaza sub titulatura lui „Poli“ Timisoara, dar confruntarea de astazi este mult mai grea. Vilcenii constituie o trupa omogena, bine asezata in teren, si vor ca primul lor joc pe teren propriu sa le aduca si primele trei puncte in clasament. Vor arbitra bucurestenii S. Cimpoeru, B. Teodorescu si L. Carmen.

Celelalte partide din seria a V-a: Oltul Slatina – FC Lapusata, Progresul Caracal – Juventus Pitesti, Petrolul Videle – FC Olt Scornicesti, Turris Magurele – Prodchim Bals.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS