7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNe-am facut de ris in sase minute

Ne-am facut de ris in sase minute

• Rada si Borbely au incasat prosteste cartonase rosii • La 3-0, gazdele au ratat si o lovitura de pedeapsa • Cirtu: „Nu a fost seara noastra, dar nu trebuie sa disperam“

Farul – „U“ Craiova 3-0

• Au marcat: Baltoi ’51, ’53, Lungu ’57

• Stadion „Gheorghe Hagi“, spectatori circa 6.000

Farul: G. Curca – R. Oprea (’76 Negru), Schiopu, Pascovici – Farmache (’56 I. Balan), Badescu, Lungu, Usurelu, Senin – L. Mihai, Baltoi (’81 Cristocea ). Antrenor: I. Marin.

„U“ Craiova: Guso – Murgan, Papura, Rada – Miclea, Bundea, Plesan, Stinga (’64 Vigariu), I. Stancu – Borbely, Njock (’74 Bengondo). Antrenor: S. Cirtu.

• Au arbitrat: Cr. Balaj – D. Lazarescu, Z. Szekely. Rezerva: D. Deca.

• Observatori: F. Gitejan, D. Petrescu.

• Cartonase galbene: Senin / I. Stancu, Stinga, Papura

• Cartonase rosii: Rada ’62, Borbely ’68

Filmul golurilor: min. 51, 1-0: Baltoi a driblat ca in curtea scolii trei fundasi olteni si a marcat pe sub Guso; min. 53, 2-0: „admirat“ de aparatorii craioveni, acelasi Baltoi a sutat de la 22 de metri aproape de vinclu; min. 57, 3-0: Lungu a expediat o torpila din marginea careului, mingea a fost deviata si l-a lasat pe Guso fara replica.

Cind Rada, jucator de lot national dupa Iordanescu, face jumatate stop, jumatate hent, la o minge banala si cind „olteanul“ Csaba Borbely isi prelungeste ca fraierul o minge, dupa care intra cu talpile, ca un ucigas, in portar, Cirtu poate sa fie si Lippi, ca oricum nu ar realiza mare lucru cu o echipa montata parca sa se faca de ris intr-o singura repriza.

Prima runda a meciului de aseara nu anunta dezastrul din ultimele 45 de minute. Mai mult, Miclea (’18) putea deschide scorul, dar a sutat ca un incepator din interiorul carului dupa ce Plesan ii scosese si portarul din poarta. De partea cealalta, Guso a salvat in extremis din fata lui Farmache la o faza care parca

ne-a avertizat ca fundasii nostri au seara de somn…

Repriza secunda a inceput prost. Imediat dupa reluare, Usurelu s-a trezit singur, cu mingea pe cap, Guso, in disperare de cauza, i-a „mingiiat“ freza si mingea s-a ciocnit de transversala. Rada a replicat, a plasat cu capul dupa un corner, dar un fundas a scos de pe linia portii.

Cam din acel moment a inceput dezastrul si dupa ce „marinarii“ ne-au mai „tocat“ putin ne-au dat trei goluri in doar sase minute!

La fiecare „nenorocire“, fundasii craioveni admirau ba pe Baltoi, ba pe Lungu…

Ca si cum nu era de ajuns, au venit si acele eliminari prostesti, ambele din vina jucatorilor craioveni. Sa amintim si de penaltiul ratat de Cristocea prin minutul 82, o lovitura parata de fapt de Guso (tot el il jenase pe Cristocea…).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS