3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportChimia Craiova - Progresul Caracal 1-0

Chimia Craiova – Progresul Caracal 1-0

• Unicul gol al meciului a fost marcat de Balutoiu • In faza urmatoare, „chimistii“ vor juca probabil cu FC Extensiv

In asteptarea unei vesti bune din partea FRF, „chimistii“ au reusit sa mai acceada un tur in Cupa Romaniei, trecind miercuri dupa – amiaza de divizionara C din Caracal, Progresul. Meciul a fost disputat, cu ocazii de ambele parti, dar balanta a fost inclinata in favoarea gazdelor de executia de exceptie a lui Balutoiu, venita in partea secunda, acesta surprinzindu-l pe Raceanu cu un sut lobat de la 25 de metri.

Prima repriza a apartinut craiovenilor, care si-au creat mai multe faze de poarta, ramase insa fara rezultat. Gazdele au incercat sa speculeze avantajul omului in plus, pe care l-au avut din minutul 13, cind fundasul Nauiu a fost trimis la cabine in urma unui hent pentru care a primit al doilea cartonas galben.

Dupa pauza, caracalenii au fost cei care au insistat mai mult, dar fara succes, cu toate ca pe final a intrat in teren si antrenorul echipei, Laurentiu Uritu. Elevii lui Tilea au preferat sa ramina „la cutie“ si sa contraatace periculos ori de cite ori s-a ivit ocazia. Aceasta tactica a dat roade, mijlocasul Balutoiu marcind golul care a dus Chimia in faza urmatoare a competitiei, unde, foarte probabil, va da piept cu Extensivul.

Tehnicianul Ilie Tilea a aliniat urmatorul „unsprezece“: Balan – Stanciu, Chelu, Dina, Coman – Surcel, Dragomir, Stirbulescu, Balutoiu – Pitiche, Gh. Ilie (’62 Tirziu – ’70 Anghelache).

De partea cealalta, Laurentiu Uritu i-a trimis in teren pe: Raceanu – Militaru, Nauiu, Oprea, Tunaru – G. Popescu (’56 Goiceanu), Sterie, Chiliman (’80 L. Uritu), Vasile (’56 Mosteanu) – Chivu, Iriza.

In alta ordine de idei, amicalul pe care „chimistii“ trebuia sa-l sustina astazi, cu Electro, a picat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS