13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStartul in campionatul Spaniei ar putea fi aminat

Startul in campionatul Spaniei ar putea fi aminat

Un dezacord intre cele 42 de cluburi din primele doua divizii ale campionatului Spaniei privind drepturile de televizare ar putea amina inceperea competitiei interne spaniole, programata pe 30 august. Cele mai puternice cluburi, regrupate in G-12, nu doresc desfasurarea Adunarii Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal din Spania, in cadrul careia se va decide daca debutul campionatului va fi aminat sau nu.

Startul campionatului Spaniei ar putea fi aminat pina pe 21 septembrie, pentru ca formatiile cu un buget mai mic din primele doua divizii sa ajunga la un acord privind drepturile de televizare. Purtatorul de cuvint al G-12, Fernando Ochoa, a anuntat ca nu exista nici un motiv pentru ca inceperea campionatului sa fie aminata.

Cluburile din cadrul G-12, Athletic Bilbao, Atletico Madrid, Real Madrid, FC Barcelona, Deportivo La Coruna, Villarreal, Espanol, Sevilla, Betis, Valencia si Real Sociedad au ajuns deja la un acord cu grupul Audiovisual Sport pentru drepturile de televizare. Celelalte formatii au insa probleme in ceea ce priveste semnarea unor contracte multumitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS