22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportArbitrul craiovean Silviu Bogdan a fost momit de Inter Pitesti

Arbitrul craiovean Silviu Bogdan a fost momit de Inter Pitesti

Intr-un comunicat remis de Comisia Centrala a Arbitrilor se arata ca arbitrul craiovean Silviu Bogdan, care fusese delegat sa conduca la centru partida Minerul Motru – International Pitesti, a fost contactat joi dimineata de patronul gruparii pitestene, Cristian Lazar. Conform comunicatului CCA, Cristian Lazar i-a transmis arbitrului ca „la Motru se loveste cu pumnii si picioarele“ si „sa aiba grija de meci“, intrebindu-l daca poate cumpara mobila de la magazinul acestuia din Craiova si daca il poate vedea dupa meci.

Silviu Bogdan l-a informat pe presedintele CCA, Ion Craciunescu, care l-a sunat pe patronul clubului International Pitesti, Lazar confirmind discutia cu arbitrul si mentionind ca a spus acele lucruri in gluma. Craciunescu a decis sa nu-l mai delege pe Silviu Bogdan la partida de la Motru, inlocuindu-l cu un alt arbitru craiovean, Sebastian Coltescu. Silviu Bogdan a fost trimis sa arbitreze tot un meci din seria a doua a Diviziei B, Juventus Bucuresti – Cimentul Fieni.

Contactat telefonic pentru a oferi detalii referitoare la acest caz, Silviu Bogdan a refuzat sa faca orice fel de declaratie pina nu va primi acordul presedintelui CCA, Ion Craciunescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS