Acasă Sport Se lucreaza la imaginea clubului Pandurii

Se lucreaza la imaginea clubului Pandurii

Incercarea conducerii de la Pandurii de a crea o imagine noua echipei de fotbal din Tirgu Jiu a continuat in aceasta saptamina cu crearea unei embleme a clubului. Pe un contur de scut negru, specialistii de la Centrala Nationala Confederativa a Sindicatelor Miniere din Romania au creat o imagine reprezentativa pentru clubul Pandurii Lignitul Tirgu Jiu. Specialistii in grafica Madalina Berbecel si Dumitru Popa au creat peste 30 de variante de embleme dupa indicatiile primite de la Tirgu Jiu. Noua emblema trebuia sa includa numele echipei Pandurii si un simbol al acestuia, obiectul de activitate al clubului simbolizat prin mingea de fotbal si culorile clubului – respectiv alb-albastru.

Emblema are forma unui scut cu contur negru, care are in interior o minge de fotbal pe care a fost stilizat un pandur calare pe un cal. Modelul a fost aprobat de conducerea echipei tirgujiene din cele peste 30 de variante create de specialistii din Bucuresti.

Pina in sezonul trecut, echipa de fotbal din Tirgu Jiu nu avea o emblema proprie, in urma cu un an pe documentele oficiale ale clubului incercindu-se crearea uneia simple cu un pandur calare pe cal cu o minge la picior. Noua emblema va fi inscriptionata pe tricourile echipei, dar si pe panourile publicitare din incinta stadionului, pe steagurile galeriei „Durii“, pe sepcute si fanioane, incercindu-se astfel apropierea imaginii echipei de cea a unui club de Divizia A.

Exit mobile version