Acasă Sport Mutu ar putea debuta duminica in Premier League

Mutu ar putea debuta duminica in Premier League

„Atacantul roman Adrian Mutu este practic jucatorul formatiei engleze de fotbal Chelsea Londra, fiind transferat pentru 15,8 milioane de lire sterline (22,5 milioane euro). Singurul lucru care lipseste pentru ca transferul sa fie considerat complet este permisul de munca al jucatorului“, a informat ieri site-ul oficial al gruparii londoneze. Dupa cum a declarat directorul executiv Trevor Birch, „acordarea permisului de munca pentru un jucator cu cartea de vizita a lui Mutu nu ar trebui sa dureze prea mult si nu as fi surprins deloc daca ar fi disponibil pentru meciul cu Liverpool, de duminica.“

Mutu, care este al treilea jucator de la Parma care se transfera la Chelsea, dupa Gianfranco Zola si Mario Stanic, a fost ajutat de fostul international roman Dan Petrescu (fost jucator la Chelsea) si de agentul sau Giovanni Becali pentru a se adapta mai usor cu Londra. Internationalul roman nu a facut deplasarea cu echipa in Slovacia, pentru meciul cu MSK Zilina, din turul III preliminar al Ligii Campionilor, neavind inca drept de joc, si a ramas la Londra unde se pregateste cu Ade Mafe, membru al staff-ului tehnic.

Antrenorul Claudio Ranieri nu va putea conta in meciul din Slovacia pe francezul William Gallas, care abia si-a reluat antrenamentele dupa o entorsa, pe nigerianul Celestine Babayaro si pe olandezul Boudewijn Zenden, ambii accidentati, si pe croatul Mario Stanic, care nu s-a simtit bine in ultimul timp.

Iata lotul deplasat de Ranieri in Slovacia: Cudicini, Ambrosio – portari; Melchiot, Johnsen, Terry, Desailly, Huth, Bridge, Geremi, Gronkjaer, Lampard, Petit, Veron, Cole, Duff, Hasselbaink, Gudjohnsen, Forssell – jucatori de cimp.

Exit mobile version