Acasă Sport „Şi tu mă faci, Silvică?“

„Şi tu mă faci, Silvică?“

Profitind de antrenametul mai lejer, normal pentru o primă şedinţă de după meci, pe care l-a impus titularilor după intilnirea cu Oţelul, Sorin Cirţu şi-a etalat ieri calităţile de fost jucător. Intr-o atmosferă destinsă, in timp ce elevii săi dădeau ture de teren, principalul oltean a cerut o minge lui Silviu Lung, pentru a pasa cu secundul Mircea Irimescu, dar şi pentru a demonstra virtuozităţi tehnice „marca Sorin“.

Pentru că Lung i-a aruncat o minge aiurea, Cirţu i-a strigat in glumă: „Şi tu mă faci, Sivică?“, moment in care s-au declanşat hohotele de ris ale celor prezenţi pe margine. Din cind in cind, in timp ce jongla mingea, Cirţu le mai striga partenerilor de miuţă că echipamentul pe care il poartă este vinovat de reuşite. La antrenament, Sorin a fost imbrăcat din cap pină in picioare in echipament sportiv marca Nike. De fapt, de acum inainte, tehnicianul alb-albaştrilor se va echipa numai cu haine marca Nike, pe baza unui contract incheiat săptămina trecută.

Pentru că sponsorul tehnic al Ştiinţei este firma Errea, Cirţu a primit o dispensă de la reprezentanţii acesteia pentru a purta noul echipament şi atunci cind se va afla pe banca tehnică la meciurile oficiale.

Exit mobile version