9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSatelitul a zdrobit Extensivul

Satelitul a zdrobit Extensivul

Stadionul „Ion Oblemenco“ a gazduit ieri amicalul dintre Extensiv si CSM Resita. Victoria a revenit satelitului Universitatii, scor 3-1 (1-1), care dupa ce a fost condus in urma reusitei lui Musat, din penalti, in minutul 30, a controlat cu autoritate jocul si a intors rezultatul. Cele trei goluri ale resitenilor, unul mai frumos ca altul, au fost marcate de Dananae, de doua ori si Roman.

Banatenii pregatiti de italianul Giorgio Cantelli, director tehnic, si Nicolae Negrila, antrenor principal, s-au dovedit mult mai omogeni, chiar daca evolueaza in aceasta formula de doar doua saptamini. De partea cealalta, Eugen Neagoe pare a mai avea nevoie de mult timp pentru reconstruirea unei echipe redutabile, tinerii avuti la dispozitie fiind inca prea fragezi pentru confruntarile din esalonul secund.

In rest, prea multe despre joc nu sint de spus, poate doar cerbicia de care au dat dovada in unele momente fundasii celor doua formatii, talkingurile acestora fiind peste limita. Patronul CSM, Dinel Staicu, s-a aratat multumit de evolutia echipei sale, punctind: „De cind a venit Cantelli antrenor nu am pierdut nici un meci. Din nefereicire, fiind satelit, Resita nu se poate gindi la promovare, dar speram la Cupa Romaniei!“

La rosso-neri au evoluat si trei dintre cei patru jucatori (Preda, Al. Nicolae, Cl. Tudor) lasati acasa de Sorin Cirtu in urma neconvocarii in lotul pentru prima etapa de astazi cu Otelul.

Astazi, de la ora 11.00, pe stadionul „Constructorul“, CSM Resita va intilni divizionara B mehedinteana, Building Vinju Mare.

Cele doua formatii utilizate au fost:

Extensiv: Bornescu – Cretu, Radoi, Ciuca – Totoroata, Velcovici, Saceanu, Dina, Girla – Musat, Bucatea. Au mai intrat: Duta (venit de la Calafat), Trusca, Curteanu, Roibu, Fl. Mihai, Niculescu.

CSM Resita: Banica – Suciu, Feleaga, V. Stancu, Hamat – Cl. Tudor, Gramajo, Dananae, Alvarez – Gonzales, Oprea. Au mai jucat: Vulpescu, Roman, Iordache, Bucur, Preda, Al. Nicolae si Guerero.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS