6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOvidiu Stinga se lasa greu

Ovidiu Stinga se lasa greu

Dupa ce ne-a obisnuit in aceasta vara cu achizitii mai originale – de exemplu, il vrea Cirtu pe Chihaia, noi i-l aducem pe Borbely, il vrea pe Cornea, i-l oferim pe Preda s.a.m.d. – conducerea Universitatii a tot incercat in ultimele zile sa-l aduca in locul lui Paduret, jucator solicitat de antrenor, pe Ovidiu Stinga, un fotbalist cel putin la fel de valoros, dar care, se stie, nu prea se omoara dupa ochii lui Cirtu…

Asa ca, dupa ce miercuri au luat aer in Parcul „Romanescu“ la amicalul Extensiv – Pandurii, conducatorii Universitatii si Ovidiu Stinga au plecat sa negocieze si s-ar fi intins, zic unii, pina pe la miezul noptii.

De iesit nu prea a iesit nimic pentru ca Ovidiu, la adapostul unei oferte pe care sustine ca o are de peste hotare, nu mai este dispus sa accepte un contract „subtirel“ – daca nu ne inselam, in sezonul trecut avea 18.000 de dolari pe campionat -, iar intre pretentiile sale si disponibilitatea clubului diferenta ar fi destul de maricica.

Prin urmare, discutiile de miercuri noapte s-ar fi sistat, fostul international fiind sfatuit sa se mai gindeasca si sa dea un raspuns definitiv macar saptamina viitoare. In aceste conditii, este limpede ca Ovidiu nu are cum sa mearga la Galati, acolo unde mai multi antrenori de ocazie l-au indemnat pe Cirtu sa inceapa negresit cu Stinga titular, de parca Universitatea are meci de binefacere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS