Acasă Sport „Stinga? N-am nimic cu el!“

„Stinga? N-am nimic cu el!“

Se spune ca, luat la bani marunti de liderii suporterilor alb-albastri, Dinel Staicu le-ar fi promis ca va realiza un transfer-bomba pe ultima suta de metri. La respectiva intilnire s-ar fi pronuntat si numele „bombei“, Ovidiu Stinga, dar Staicu le-a cerut sefilor de la galerie sa pastreze secretul.

Interesant este ca antrenorul echipei, Sorin Cirtu, nu stia chiar nimic despre subiect, el auzind abia ieri ca in locul lui Paduret conducerea i l-ar putea oferi pe Ovidiu Stinga!

Fost international, jucator cu evolutii remarcabile la Salamanca si PSV Eindhoven, Stinga a fost in lotul Universitatii si in sezonul trecut. Pe la mijlocul campionatului, insa, el s-a suparat ca Sorin Cirtu nu l-a folosit ca titular intr-un meci si, desi a evoluat foarte bine in repriza secunda, a decis sa paraseasca echipa. Imediat, Cirtu s-a trezit atacat in presa tocmai de unul dintre copiii sai de suflet, el fiind cel care il promovase pe Stinga in prima echipa a Universitatii cind acesta sarise putin de 17 ani.

Probabil insa ca si Ovidiu si-a dat seama ca a gresit atunci – in fond, orice jucator face parte dintr-un lot de 20 sa zicem, poate doar Zidane, Ronaldo si Roberto Carlos pot avea pretentii ca sint batuti in cuie ca titulari… – pentru ca in ultima vreme a parut mai ponderat in declaratii.

La rindul sau, Sorin Cirtu a comentat pragmatic, ca orice antrenor serios, eventuala revenire a lui Ovidiu la Universitatea: „Stinga? Eu n-am nimic cu el, echipa are nevoie de orice jucator valoros. De fapt, atunci cind a plecat, eu nici macar n-am apucat sa vorbesc cu el. Am aflat din presa, la fel cum aflu si acum, ca s-ar putea intoarce.“

Exit mobile version