Acasă Sport Rapidistii forteaza surpriza

Rapidistii forteaza surpriza

Liga Campionilor, turul al 2-lea preliminar, mansa a 2-a

Anderlecht – Rapid

• Stadion „Constant Vanden Stock“, miercuri, ora 21.30 (TVR 1, in direct).

• Formatii probabile:

Anderlecht: Zitka – Doll, Kompany, Tihinen, Deschacht – Lovre, Hasi, Baseggio, Seol – Dindane, Jestrovici. Antrenor: Hugo Broos.

Rapid: Dolha – Iencsi, Maftei, Perja – Badoi, Lutu, Soava, Ziyati, Godfroid – Bratu, D. Niculae. Antrenor: Mircea Rednic.

• Va arbitra: Emil Bozinovski (Macedonia).

Rapid are sanse destul de mari sa acceada in turul trei preliminar al Ligii Campionilor, insa, pentru a atinge acest obiectiv, jucatorii giulesteni trebuie sa abordeze meciul retur cu Anderlecht, care se va disputa astazi, de la ora 21.30, la Bruxelles, cu mai multa incredere in fortele proprii decit in mansa disputata la Bucuresti. In partida tur, care s-a disputat miercurea trecuta pe stadionul „National“ si s-a incheiat la egalitate, 0-0, Anderlecht a controlat ostilitatile prin atitudinea de invingatori a fotbalistilor sai, chiar daca, din punct de vedere al valorii loturilor, cele doua formatii sint cam la acelasi nivel.

Rednic pregateste citeva surprize

Mircea Rednic, antrenorul Rapidului, ar putea trimite astazi pe teren o echipa schimbata fata de jocul tur, preconizindu-se ca Dolha ii va lua locul in poarta lui Dossey, iar Lutu il va inlocui pe Ilyes in linia de mijloc. De asemenea, nu este exclus ca Marius Maldarasanu, care s-a recuperat dupa o accidentare, sa fie utilizat in meciul de la Bruxelles.

In cealalta tabara, capitanul echipei belgiene, Glenn De Boeck, nu poate fi recuperat pentru partida de astazi, dupa o accidentare mai veche, antrenorul Hugo Broos urmind sa utilizeze, probabil, aceeasi formatie ca la Bucuresti. O alta problema a belgienilor este forma slaba prin care trec atacantii Jestrovic si Dindane, care nu au marcat in ultimele trei jocuri.

„Nu mergem sa ne aparam!“

Antrenorul Mircea Rednic a afirmat ca are incredere in fotbalistii sai, care sint bine pregatiti din punct de vedere moral pentru acest meci. „Ne asteapta o partida grea, insa am mare incredere in jucatori, deoarece moralul lor este foarte bun dupa ce au cistigat Supercupa Romaniei. Ei sint increzatori, iar acest lucru este de bun augur“, a spus Rednic.

Tehnicianul giulestean a precizat ca meciul se va juca sub o presiune foarte mare. „Pe stadionul din Bruxelles este o atmosfera speciala, ei vor dori sa inscrie, astfel ca se vor crea spatii si sper sa putem sa marcam. Nu mergem sa ne aparam, ci sa realizam un meci egal sau sa cistigam“, a afirmat Rednic.

Programul meciurilor din mansa a doua

Iata programul celorlalte jocuri din mansa a doua a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, precum si rezultatele inregistrate in prima mansa: Maccabi Tel-Aviv (Israel) – MSK Zilina (Slovacia) 0-1, FK Vardar Skopje (Macedonia) – TSKA Moscova (Rusia) 2-1, Sahtior Donetk (Ucraina) – Sheriff Tiraspol (Moldova) 0-0, HJK Helsinki (Finlanda) – MTK Budapesta (Ungaria) 1-3, Slavia Praga (Cehia) – Leotar Trebinje (Bosnia) 2-1, Omonia Nicosia (Cipru) – Wisla Cracovia (Polonia) 2-5, Rosenborg Trondheim (Norvegia) – Bohemians Dublin (Irlanda) 1-0, TSKA Sofia (Bulgaria) – FC Piunik Erevan (Armenia) 2-0, Grazer AK (Austria) – KF Tirana (Albania) 5-1, Djurgarden (Suedia) – Partizan Belgrad (Serbia-Muntenegru) 1-1, Sliema Wanderers (Malta) – FC Copenhaga (Danemarca) 1-4, Dynamo Zagreb (Croatia) – NK Maribor (Slovenia) 1-1, Celtic Glasgow (Scotia) – FBK Kaunas (Lituania) 4-0.

Exit mobile version