16.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTamas a fost criticat de presa turca

Tamas a fost criticat de presa turca

Presa turca l-a criticat aspru pe fundasul Gabriel Tamas, dupa meciul amical pierdut de echipa sa, Galatasaray, cu scorul de 0-3, in fata formatiei Internazionale Milano, in cadrul turneului de la Amsterdam.

„A facut multe greseli deoarece a fost prea sigur de el. La duelurile cu adversarii, el a fost cel care a pierdut de fiecare data. A gresit si la golurile primite de Galatasaray“, a notat cotidianul Hurriyet.

Jurnalul Milliyet a scris ca Tamas a avut o evolutie mediocra: „Cel mai tinar jucator din aparare, in loc sa fie plin de viata si activ, a fost la fel de lent ca si De Boer, care are 33 de ani. A facut greseli mari.“

In sfirsit, cotidianul Star a precizat ca intreaga aparare a echipei Galatasaray a dezamagit in partida cu Internazionale Milano. „De Boer a fost precum un tanc, iar Tamas, care a dat mari sperante in primul meci, nu s-a vazut deloc in partida de vineri. Tamas s-a numarat printre cei mai slabi jucatori de pe teren“, a scris Star. Acelasi cotidian a mai notat ca Tamas, in cele 90 de minute de joc, a atins mingea de 16 ori, a avut 11 pase bune, trei pase gresite si a pierdut balonul de cinci ori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS