14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportA sarit si clubul!

A sarit si clubul!

Nici clubul Universitatea nu a stat cu miinile in sin, departamentul insarcinat pentru relatiile cu presa lansind un comunicat din care reiese, in esenta, ca nimanui nu i-a trecut prin cap sa-l schimbe pe Sorin Cirtu.

Evident ca ziaristii sint acuzati ca incearca sa inflameze situatia si ca tot ce a aparut ieri despre presupusul scandal dintre Sorin Cirtu si Costel Mitrita sint pure inventii.

Nimeni de la club nu s-a obosit insa sa explice in comunicat de ce Sorin Cirtu a fost foarte abatut in timpul amicalului cu FC Arges, el iesind de pe banca abia dupa minutul 60, lucru care nu i s-a intimplat niciodata.

Prin tribune se zvonea ca Sorin Cirtu era dezamagit de lipsa unor solutii viabile pe unele posturi si ca era suparat ca i s-a refuzat constant orice varianta de „cirpire“ pe motive ciudate. Oricum, este greu de inteles cine stabileste lotul la Universitatea din moment ce unui antrenor caruia ii impui sa nu mai aduca fotbalisti din Divizia B ii pui la dispozitie jucatori din Divizia C.

Apoi, la pretentiile de Divizia A ale lui Cirtu – Irimia, Lazar, Mazilu, Chihaia, Cornea, R. Stancu si Paduret – s-a raspuns cu Borbely si Njock… Este parca putina „mistocareala“ in toata treaba asta si poate tocmai de aceea s-a enervat Cirtu si nu vrea sa clacheze in ruptul capului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS