Acasă Sport „Nu mai scrieti de Barbosa!“

„Nu mai scrieti de Barbosa!“

Paduret ar putea veni astazi la Universitatea

Lista jucatorilor doriti de Universitatea este inca deschisa: Lux, Barbosa, Paduret, Savu. N-ar fi exclus ca in privinta lui Lux sa patim ceea ce s-a intimplat in iarna cu Galicio: trebuie sa vina, mai asteptam un pic s.a.m.d. Pina n-a mai venit! Fara sa avem nici o informatie oficiala, se pare ca asa se va intimpla si cu Lux, mai ales ca Mugurel Elisei a recunoscut, mai cu jumatate de gura, ca Lux are o oferta chiar din Argentina. Barbosa? „Nu mai scrieti de acest caz!“, ne-a recomandat acelasi Elisei.

De fapt, cei doi Lux si Barbosa trebuia sa ajunga la Craiova pina cel tirziu pe 20 iulie. Omul lui Barbagallo ne-a declarat ca astazi vor veni insa doi jucatori straini la Universitatea: „Aveti rabdare pina miercuri seara…“ Ar fi culmea ca fotbalistii care vor sosi astazi – daca vor veni! – sa fie tocmai Lux si Barbosa…

Ca atare, conducerea Universitatii a continuat negocierile pentru Romeo Paduret si, conform unor informatii neoficiale, s-ar putea ca astazi managerul general al Universitatii sa se inteleaga cu Vasile Siman, patronul Sportului Studentesc, si Paduret sa apara chiar in cantonamentul Universitatii.

In ceea ce priveste posibila revenire a lui Ionut Savu, purtatorul de cuvint a spus ieri: „E putin probabil, dar nu imposibil“.

Exit mobile version