12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDinamo trage de Sava

Dinamo trage de Sava

Dezamagit ca Universitatea l-a ignorat, toata vara clubul, cu exceptia antrenorilor, lansind doar semnale negative la adresa sa, unul dintre cei mai iubiti fotbalisti ai Baniei, Marius Sava, a fost nevoit sa accepte o colaborare cu Gigi Netoiu, adica tocmai cu omul pe care l-a refuzat vehement in vara trecuta, atunci cind mai multi olteni au migrat spre Dinamo.

Liber de contract, dar angajindu-se la un moment dat sa restituie Universitatii 60.000 de dolari in cazul in care nu isi prelungeste contractul cu craiovenii, Sava a fost salvat, culmea!, de Gigi Netoiu, „Comandantul“ incluzindu-l pe jucator in „tirgul“ pe care l-a facut recent cu Dinel Staicu.

Stiind insa ca „Savarina“ nu prea agreeaza sa semneze cu Dinamo, Gigi Netoiu a tratat intens cu cei de la FC National, angajindu-se sa plateasca personal cea mai mare parte din contractul jucatorului. Dar, cum la FC National situatia este dezastruoasa, banii putini si datoriile imense, Dinamo a intervenit pe fir si Andone ar fi spus ca il vrea neaparat pe „Savarina“. Socotind ca Gigi Netoiu este totusi un membru marcant in conducerea celor din „Stefan cel Mare“, nu ar fi exclus ca Marius Sava, jucatorul-emblema al Universitatii, sa ajunga tocmai la Dinamo, in caz contrar riscind sa ramina fara nici un angajament.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS