11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCupa Romaniei, faza nationala

Cupa Romaniei, faza nationala

Doar trei echipe doljene joaca in turul secund

Dintre cele patru echipe doljene care trebuia sa joace in turul al doilea al Cupei Romaniei – Chimia, Scola „GP“ Calafat, Armata si Electro -, doar primele trei vor evolua astazi, de la ora 17.30, in aceasta faza a competitiei. UFC Electro avea programat un meci in deplasare cu Petrolul Dragasani, dar formatia vilceana a anuntat FRF ca se retrage.

Armata Craiova va intilni in deplasare formatia mehedinteana Severnav Drobeta Turnu Severin. Aceasta partida se va disputa pe stadionul „Severnav“ si va fi condusa la centru de resiteanul Cosmin Corocan.

Chimia Craiova, cistigatoarea Cupei Romaniei – faza judeteana Dolj, si divizionara C Scoala „GP“ Calafat vor juca in Banie, pe stadionul „Combinat“ Acest meci va fi arbitrat de o brigada craioveana alcatuita din Edy Constantinescu, Marin Stancescu si George Tulba.

Divizionarele C gorjene debuteaza astazi

Cele cinci formatii gorjene care activeaza in seria a VI-a a diviziei C debuteaza astazi in faza nationala a Cupei Romaniei. Senaco Novaci va primi pe teren propriu vizita formatiei Gilortul Tirgu Carbunesti. Pentru ca nu s-a inscris inca in campionat din cauza problemelor financiare, Gilortul se va prezenta la joc cu o echipa de juniori. Meciul va fi arbitrat de Louis Moisescu (Severin), Daniel Baloi si Mihai Ianosi (ambii din Tirgu Jiu).

La Ticleni se vor intilni, de la ora 17.30, Petrolul din localitate si Petrolul Stoina. Meciul va fi arbitrat de Marcel Carabageac (Vilcea), Lorin Udrea si Catalin Patrascu (ambii din Tirgu Jiu). Minerul Matasari va evolua in deplasare la Dacia Orastie. Minerul Rovinari a fost eliminata din competitie inca din faza judeteana de catre MVM Dragutesti, formatie care a parasit si ea competitia in prima faza a cupei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS