12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTamas s-a deocheat

Tamas s-a deocheat

Cotidianul turc Fanatik este de parere ca Gabriel Tamas a avut ghinion in meciul amical disputat de Galatasaray in Germania, cu Hertha Berlin, scorul de 1-4 (1-3), considerind ca fundasul roman „a fost deocheat“.

„Tamas a fost deocheat. Gabriel Tamas, care a fost apreciat pentru evolutia sa in meciul cu Vitesse Arnhem, a avut duminica ghinion. Fotbalistul a trimis mingea in propria poarta inca din minutul 3 al meciului. Tinarul jucator a fost consolat apoi de coechipierii sai“, a scris Fanatik, care i-a acordat lui Tamas nota patru.

Cotidianul turc a mentionat ca Gabriel Tamas a avut o evolutie foarte slaba. „A facut o greseala uriasa la inceputul meciului. A continuat sa greseasca si dupa acel prim gol in poarta echipei Galatasaray. A avut mari probleme in fata atacantului echipei adverse, Marcelinho“, a notat Fanatik. Cotidianul Milliyet a scris ca Tamas a fost vizibil afectat de greseala pe care a facut-o la inceputul meciului. „Nu a fost suficient de rapid. S-a vazut ca autogolul l-a afectat mult“, s-a precizat in Milliyet.

Fotbalistul roman a evoluat pina in minutul 46, cind a fost schimbat cu Murat. Celelalte goluri ale echipei Hertha Berlin au fost inscrise de Marcelinho (’16), Sverisson (’40) si Wichniarek (’79). Pentru Galatasaray a marcat Umit Karan, in minutul 22.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS