10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au jucat din nou in Italia

Pandurii au jucat din nou in Italia

Aflata in cantonament in statiunea montana San Pelegrino din Moena, divizionara B Pandurii a sustinut in week-end inca doua jocuri de verificare. Cum formatiile intilnite erau echipe ale oraselor din zona (formatii de amatori), scorurile la care fotbalistii de la Pandurii au cistigat au fost comparabile cu cele de la handbal.

Simbata, gorjenii s-au impus in fata formatiei Dolomiti Falcade cu scorul de 15-1, principalii marcatori fiind Adi Popescu, Vintilescu si Croitoru. Duminica, Pandurii au intilnit o alta formatie de amatori – Montepelazza, echipa pe care au invins-o cu 13-0. Golurile au fost inscrise cam de aceiasi jucatori care au marcat si in jocurile precedente: Adi Popescu si Vintilescu (cite trei fiecare), Iulian Stefan si Croitoru. Organizatorul de competitii, Ion Tambu, a declarat ca acesta a fost si ultimul amical sustinut de Pandurii in Italia, miine delegatia gorjeana urmind sa plece catre Romania.

Programul de pregatire va continua in tara cu o serie de jocuri amicale, printre acestea numarindu-se si unul in compania divizionarei A FC Oradea. Presedintele clubului gorjean a spus ca la discutiile pe care le-a avut pentru cedarea fundasului gorjenilor, Dan Amzucu, a obtinut acordul conducerii oradene pentru un joc intre cele doua formatii.

Fostul capitan al echipei din Tirgu Jiu este acum unul dintre componentii de baza ai echipei lui Ionut Popa. Amzucu spune ca s-a integrat deja in lot si ca se bucura de o atentie deosebita din partea tehnicianului, care are la dispozitie sapte fundasi centrali.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS