22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDorinel Munteanu va juca in semifinalele Cupei Intertoto

Dorinel Munteanu va juca in semifinalele Cupei Intertoto

Germania. Echipa VfL Wolfsburg, la care evolueaza si mijlocasul roman Dorinel Munteanu, s-a calificat simbata in semifinalele Cupei UEFA-Intertoto, dupa ce a invins, pe teren propriu, formatia ceha Synot Stare Mesto, scor 2-0 (1-0), in mansa secunda a turului al treilea al competitiei, informeaza cotidianul german Kicker. Dorinel Munteanu a fost introdus pe teren in minutul 88, in locul lui D’Alessandro. Golurile formatiei germane au fost marcate de Klimowicz (’23) si Petrov (’77). VfL Wolfsburg cistigase si partida tur, cu scorul de 1-0.

Italia. Fundasul roman Cristian Chivu a fost titular in partida amicala pe care echipa sa, AS Roma, a cistigat-o, la Kapfenberg, cu scorul de 2-1 (1-1), in fata formatiei engleze Fulham, a anuntat cotidianul italian Il Messaggero. Chivu a fost inlocuit, in minutul 81, cu argentinianul Cufre. Golurile italienilor au fost marcate de Cassano (’26) si Bombardini (’87), in timp ce pentru britanici a inscris Saha, in minutul 28.

Atacantul Adrian Mutu a marcat doua goluri in meciul amical pe care echipa sa, AC Parma, l-a cistigat, la Aymavilles, cu scorul de 5-0 (2-0), in fata unei selectionate a regiunii Valle d’Aosta, a anuntat cotidianul italian Gazzetta dello Sport. Mutu, care a fost inlocuit, in minutul 56, cu Rosina, a inscris primele doua goluri ale parmegianilor. Celelalte goluri au fost marcate de Gilardino (2) si Marchionni.

Belgia. Formatia belgiana Lierse, la care evolueaza fotbalistul roman Marius Mitu, a pierdut, cu scorul de 0-1, pe teren propriu, partida retur cu echipa olandeza SC Heerenveen, dupa ce fusese invinsa si in prima mansa cu scorul de 1-4. Mitu a fost titular si a primit cartonas rosu in minutul 75. Golul victoriei echipei oaspete a fost marcat de Denneboom, in minutul 90.

Echipa belgiana FC Bruges, la care evolueaza mijlocasul Alin Stoica, a fost invinsa, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, de formatia franceza AS Monaco.

Coreea de Sud. Fostul mijlocas al Universitatii Craiova, Gabi Popescu, a marcat golul victoriei echipei Suwon Samsung Bluewings, din penalti, in prelungirile partidei cistigate cu scorul de 2-1, in deplasare, cu penultima clasata, FC Daegu.

Gabi Popescu a adus trei puncte pentru formatia sa, marcind, din lovitura de la 11 metri, cind scorul era 1-1. Datorita celui de-al patrulea gol al lui Popescu in aceasta editie de campionat, echipa la care evolueaza romanul a urcat pe locul cinci in clasament, cu 33 de puncte.

Ucraina. Mijlocasul Tiberiu Ghioane a evoluat 63 de minute in partida pe care echipa sa, Dinamo Kiev, a cistigat-o, in deplasare, cu scorul de 1-0, in fata formatiei Krivbas Krivoi Rog, in etapa a patra a campionatului Ucrainei. Ghioane a fost introdus pe teren, in minutul 57, in locul lui Leko, in timp ce mijlocasul Florin Cernat nu a fost nici pe banca de rezerve.

Fundasul roman Razvan Rat a fost titular, in partida pe care echipa sa, Sahtior Donetk, a cistigat-o, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, in fata formatiei Tavria Simferopol, in etapa a patra a campionatului Ucrainei. Rat, care a evoluat tot meciul, a dat pasa decisiva la primul gol al gazdelor marcat de Belik, in minutul opt. Fundasul Daniel Florea nu a fost nici pe banca de rezerve.

Croatia. Echipa Dinamo Zagreb, la care evolueaza atacantul roman Dumitru Mitu, a invins, acasa, cu scorul de 4-2, formatia Zadar, in prima etapa a campionatului croat.

Franta. Fundasul roman Marius Baciu a fost titular in partida amicala pe care echipa sa, OSC Lille, a terminat-o la egalitate, scor 1-1, la Armentieres, cu formatia belgiana Mons. Baciu a jucat tot meciul, la fel ca si fundasul Liviu Ciobotariu, la echipa Mons.

Grecia. Echipa elena Panathinaikos Atena, fara mijlocasul roman Lucian Sinmartean, a terminat la egalitate, scor 1-1, la Belfort, cu formatia franceza Sochaux, intr-un meci amical.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS