15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBarbagalo ne-a trimis patru argentinieni si un antrenor italian

Barbagalo ne-a trimis patru argentinieni si un antrenor italian

• La antrenamente participa si Laczko, ultima oara jucator la Kipest Budapesta • Este asteptat inca un argentinian din Italia, iar simbata vor ajunge toti la CSM Resita

In asteptarea lui jucatorilor Lux si Barbosa, impresarul Barbagalo ne-a expediat totusi citiva sud-americani. Purtatorul de cuvint a precizat: „De marti seara, se afla in Craiova patru tineri jucatori argentinieni. Ei se vor pregati in Craiova pina simbata. Dupa toate probabilitatile, ei vor fi dirijati spre CSM Resita“.

Cei patru jucatori argentinieni apartin unei scoli de fotbal private din Buenos Aires, printre actionarii fiind si impresarul italian Barbagallo. Reprezentantul roman al impresarului Barbagallo a spus ieri: „Celor patru argentinieni li se va adauga inca unul, tot argentinian, dar el va ajunge zilele acestea, venind insa din Italia. Ei au sosit impreuna cu un antrenor italian, Georgio Cantesa. Acesti tineri fotbalisti au ajuns in Romania pentru a juca, deocamdata, la CSM Resita. De fapt, jucatorii si antrenorul italian, insotiti de dl. Staicu, vor merge la sfirsitul acestei saptamini la Resita si acolo vor ramine. Am discutat si problema viitorului acestora. Cred ca vor semna un contract pe o perioada mai mare, posibil chiar cinci ani. Speram ca macar unul dintre ei sa «explodeze», adica din iarna sa fie chemat de Universitatea“.

O alta noutate ar fi Arpad Laczko, fost jucator al Extensivului, ultima oara la Kispet Budapesta. El participa la antrenamentele echipei mari, urmind sa se ia o decizie in privinta legitimarii lui la Universitatea, Laczko fiind liber de contract.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS