Acasă Sport Taipanul parasit de prieteni

Taipanul parasit de prieteni

Petre Deselnicu, omul care a facut fericiti zeci de mii de oameni in perioada de glorie a Universitatii Craiova, era, ieri dupa-amiaza, aproape singur. Imensa casa de pe strada Ulmului din Craiova era pustie. In afara de sotie si citeva rude apropiate, la capatiiul lui Deselnicu nu au venit ieri pentru a varsa o lacrima nici suporteri si nici reprezentanti ai clubului pe care
l-a slujit o viata.

Universitatea Craiova a dat publicitatii un epitaf in memoria lui Petre Deselnicu

Craiova din nou indoliata

Doliul s-a asternut din nou peste Craiova fotbalistica. Des, mult prea des conducem pe ultimul drum glorii ale fotbalului oltean. Parca un blestem necrutator urmareste Bania fotbalistica. Vestea mortii lui Petre Deselnicu a cazut ca un trasnet din senin. Cum este posibil? – se intreaba toti cei care l-au cunoscut. Tocmai el, cel mai optimist dintre noi toti, tocmai el, cel mai hitru oltean de la Amza Pellea incoace.

A glumit permanent, inclusiv cu moartea. A avut grija, pina in ultimul moment, sa-i incurajeze pe altii, sa-i povatuiasca, fara sa se stie ca inima lui vesnic generoasa obosise. El, tipul carismatic care se facea remarcat fara nici un efort, s-a strecurat spre vesnicie discret, parca jenat ca trebuie sa faca si pasul acesta.

Vom fi cu totii mai saraci, mai singuri si mai vulnerabili fara hazul, experienta si optimismul lui. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe cel care a fost inegalabilul Petre Deselnicu!

Trupul neinsufletit a fost adus ieri la domiciliul din strada Ulmului, iar astazi, in jurul orei 13.30, va fi depus la Biserica „Madona Dudu“. Inhumarea va avea loc miine la cimitirul Mofleni.

Aseara era asteptata sa soseasca din Spania fiica, Oana

Pentru ca trebuie sa respecte programul turneului din Franta

Jucatorii Universitatii nu vor participa la funeraliile lui Petre Deselnicu

Patronul Universitatii Craiova, Dinel Staicu, a spus ca jucatorii si antrenorii echipei alb-albastre, care se afla intr-un turneu de pregatire in Franta, nu vor participa la funeraliile vicepresedintelui clubului craiovean, Petre Deselnicu. Universitatea a avut programat aseara amicalul cu Nimes, iar vineri o va intilni pe AS Monaco si nu putea anula aceste partide.

„Turneul din Franta a fost organizat foarte serios, am semnat niste contracte si nu putem pur si simplu sa contramandam“, a spus Dinel Staicu, care va participa miine la inmormintarea lui Deselnicu. Patronul Universitatii a adaugat: „Am ramas stupefiat cind am auzit ca un om deosebit ca Petre Deselnicu nu se mai afla printre noi. Este incredibil ce se intimpla la Universitatea de citiva ani. Asa cum s-a intimplat si dupa Pasti, cind a decedat Vasile Costesin, Universitatea se va ocupa si de aceasta data de toate cele necesare si va fi alaturi de familia indurerata.“

Toti membrii delegatiei craiovene prezente in Franta au mers luni la o biserica din localitatea Aix-en-Provence, unde au aprins cite o luminare si au spus o rugaciune pentru Petre Deselnicu.

Exit mobile version