11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportRainea a fost iertat de Craciunescu

Rainea a fost iertat de Craciunescu

Intr-un comunicat dat publicitatii pe pagina de Internet a Federatiei Romane de Fotbal, Comisia Centrala a Arbitrilor a informat ca fostul mare arbitru international Nicolae Rainea nu a fost scos de pe lista observatorilor, „nepunindu-se nici un moment problema renuntarii la serviciile sale“.

In legatura cu afirmatiile „calomnioase proferate de dl. Nicolae Rainea in Gazeta Sporturilor din data de 10 iulie 2003“, CCA a informat ca fostul mare arbitru si-a cerut scuze in fata tuturor membrilor comisiei, sustinind ca nu a acordat nici un interviu, ulterior revenind, recunoscind interviul si cerindu-si din nou scuze.

„In fata acestei situatii, care contravine spiritului in care CCA si-a propus sa activeze, consideram atitudinea d-lui Rainea ca inacceptabila si daunatoare, scotindu-l in afara principiilor pe care dorim sa le promovam in activitatea CCA. Nu putem tolera sub nici o forma lipsa de principialitate si obiectivitate, atita vreme cit dorim sa instauram o atmosfera sanatoasa in activitatea de arbitraj. Cazul d-lui Rainea fiind ultimul tolerat, anuntam ca nu vom mai accepta nici o abatere de la spiritul nou al activitatii CCA din partea nici unui membru al comisiei noastre“, se mai arata in comunicatul CCA.

In Gazeta Sporturilor de pe 10 iulie 2003, Rainea a criticat CCA, sustinind ca presedintele acestui for, Ion Craciunescu, a dorit sa-l elimine din corpul de observatori si de aceea a decis sa impuna limita de virsta de 70 de ani pentru supervizorii de arbitri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS