Acasă Sport „M-am intors la Craiova, la mine acasa!“

„M-am intors la Craiova, la mine acasa!“

Electro a disputat saptamina trecuta doua partide de verificare cu Universitatea II. In „tur“ – la cantonamentul din Lunca Jiului – au cistigat elevii antrenorului Nae Tilihoi, cu 2-0, iar in „retur“ – in Valea Rosie – s-au impus cei de la Universitatea II, cu 2-1.

In partida de simbata, in formatia Electro a jucat si Tresor, el marcind unicul gol al gazdelor. Fost in probe la Universitatea, el n-a parasit Romania si, dupa o perioada de teste la Inter Gaz Bucuresti (serie B3), Ewango Tresor a revenit in Craiova, dar in probe la divizionara C Electro.

Nae Tilihoi a spus ieri: „Il testam pe Tresor si in aceasta saptamina, in cele doua meciuri amicale programate miercuri (in deplasare, cu Building Vinju Mare – n.r.) si simbata (acasa, cu Petrolul Stoina – n.r.). Tresor are unele calitati, inclusiv forta, dar doar dupa un meci nu ma pot pronunta. Probabil ca o decizie definitiva vom lua dupa cele doua partide de verificare si dupa ce analizam si pretentiile financiare ale lui Tresor“.

Ca anecdotica, un personaj pitoresc din lumea „impresarilor“ craioveni, Biju, a povestit ca saptamina trecuta s-a intilnit cu Tresor in trenul de pe ruta Bucuresti – Craiova si ca, la un moment dat, l-a intrebat pe fotbalist unde merge. Tresor ar fi raspuns cam asa: „Eu ma intorc la Craiova, la mine acasa!“

Exit mobile version