5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportElectro face selectii si se pregateste

Electro face selectii si se pregateste

Dupa selectiile de la sfirsitul saptaminii trecute, Nae Tilihoi a oprit vreo sase jucatori susceptibili sa faca fata rigorilor de la UFC Electro. Oricum, noul tehnician al formatiei din Valea Rosie a declarat ieri ca si in aceasta saptamina va testa citiva fotbalisti tineri.

De ieri, la antrenamente s-au prezentat si citiva dintre jucatorii care au facut parte din lot si in sezonul trecut. Situatia este delicata in cazul a sapte jucatori, toti suspendati pina la finalul contractelor pe care le au cu clubul dupa revolta de la finalul campionatului trecut. Este vorba despre Predincea, Rotaru, Sandu, D. Popescu, Vilsan, Preda si Madalin Ionel. Nici unul dintre ei nu va mai fi primit la prima echipa, oferindu-li-se in schimb sansa de a se antrena cu… juniorii. Pe de alta parte, clubul ar fi dispus sa le ofere dezlegari in cazul in care se vor prezenta echipe dornice sa-i cumpere.

Un alt jucator, V. Luta, este si el suspendat, dar pentru el sint sanse sa fie reprimit la echipa. De fapt, Luta nu s-a mai prezentat la ultimele antrenamente din sezonul trecut de teama colegilor! Acestia l-au acuzat ca nu si-ar fi aparat corect sansele la un meci din campionat si l-au exclus nu tocmai ortodox din colectiv. Partea hazlie este ca la meciul cu pricina au fost fotbalisti destui care au evoluat mult mai slab decit Luta… Tocmai de aceea, conducerea este dispusa sa discute in aceste zile situatia mijlocasului V. Luta.

UFC Electro va disputa in aceasta saptamina trei meciuri amicale: cu FC Isalnita (astazi, de la ora 18.00, la Isalnita) si cu „U“ Craiova (tineret), (miercuri, ora 18.00, la cantonamentul din Lunca si simbata, ora 11.00, pe stadionul din Valea Rosie).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS