5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMircea Lucescu nu vrea sa renunte la Ilhan Mansiz

Mircea Lucescu nu vrea sa renunte la Ilhan Mansiz

Atacantul Ilhan Mansiz va fi amendat de conducerea clubului Besiktas cu suma de 100.000 de dolari pentru lipsa de disciplina, a anuntat cotidianul Star. Ilhan a plecat zilele trecute din cantonamentul formatiei Besiktas din Elvetia, dupa ce a avut un conflict cu antrenorul Mircea Lucescu pe Aeroportul Atatürk din Istanbul.

Comportamentul lui Ilhan Mansiz l-a indignat pe managerul general al clubului Besiktas, Sinan Engin, care le-a cerut vicepresedintelui Yildirim Demiroren si antrenorului Mircea Lucescu sa il excluda pe atacant din lot. „Se comporta de parca nu ar mai fi legat de Besiktas. Face greseli la fiecare pas“, a spus Sinan Engin. Mircea Lucescu nu a fost de acord cu excluderea lui Ilhan din lot, spunind ca vrea sa il pastreze pe acest jucator. Potrivit cotidianului Fanatik, Lucescu ar fi afirmat ca el i-a permis lui Ilhan sa plece in Germania. „Ar fi fost mai bine insa daca Ilhan ar fi ales Italia pentru tratament, intrucit medicii de acolo sint mai buni“, a spus Lucescu.

Ilhan Mansiz a fost supus, la o zi dupa ce a plecat din cantonamentul campioanei Turciei, unui control medical intr-o clinica din München si este posibil ca fotbalistul turc sa fie incert cel putin o luna din cauza unor probleme la genunchi.

Un om sigur – portarul Cordoba

Conform agentiei AFP, un jucator pe care, cu siguranta, tehnicianul roman Mircea Lucescu se va putea baza si in sezonul urmator, este portarul columbian Oscar Cordoba, care si-a prelungit pentru un an contractul cu Besiktas, unde a fost imprumutat de clubul argentinian Boca Juniors. Anuntul a fost facut de conducerea clubului Besiktas, intr-o declaratie scrisa adresata Bursei din Istanbul, unde sint cotate actiunile gruparii. Cordoba a fost imprumutat echipei din Instanbul, la inceputul sezonului trecut, pentru un an, cu posibilitatea prelungirii imprumutului pentru inca unul.

Besiktas – invinsa intr-un amical

Intre timp, lotul care se afla in cantonamentul din Elvetia a inceput deja programul de meciuri amicale, cu o infringere. Besiktas a fost invinsa, cu scorul de 1-0 (1-0), de formatia Shaffhausen, din liga a doua elvetiana, a anuntat cotidianul Fanatik. Unicul gol al meciului a fost inscris de Bunjako, in minutul 34. Jucatorul echipei Besiktas, Daniel Pancu, care a fost notat de cotidianul Hurriyet cu doua stele, a jucat incepind cu minutul 66, cind a intrat pe teren in locul lui Eser. Besiktas intilneste astazi, de la ora 20.30, in al doilea meci amical din cadrul stagiului de pregatire din Elvetia, echipa Baden.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS