10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDan Amzucu vrea sa plece la FC Oradea

Dan Amzucu vrea sa plece la FC Oradea

Printre jucatorii care sint la final de contract cu divizionara B Pandurii Tirgu Jiu se afla si capitanul echipei, fundasul Dan Amzucu. De citeva zile, acesta se pregateste cu proaspata divizionara A FC Oradea, fiind posibil ca la sfirsitul saptaminii sa fie perfectat transferul sau.

Jucatorul care a mai avut oferte si de la Farul Constanta, UTA si Minerul Motru a spus ca si-ar dori sa joace in Divizia A: „Simbata se va anunta lotul de 24 de jucatori care va pleca in cantonament. Eu am fost invitat sa particip la pregatire in aceasta saptamina de antrenorul Ionut Popa, care ma cunostea de la meciurile din campionat si care avea nevoie de un fundas central.“

In ceea ce priveste echipa la care a evoluat in ultimii ani, Pandurii Tirgu Jiu, Amzucu a spus ca nu l-a cautat nimeni din conducere in vederea prelungirii contractului: „Se stia de la sfirsitul campionatului ca mai multi jucatori din lot sint la final de contract, dar nu am fost chemati la discutii pentru prelungire. In aceste conditii, ne-am orientat catre echipele care ne doresc. Doar Emil Sandoi m-a rugat sa nu semnez cu alta echipa pentru ca are nevoie de mine la Tirgu Jiu. Am vorbit si cu antrenorul de la Minerul Motru, Gabi Zahiu, pentru a merge la echipa la care am mai jucat cindva, dar i-am spus ca daca am o sansa la Divizia A nu voi renunta la ea. Cei de la Pandurii nu ne-au comunicat nici macar data la care se va reuni lotul, jucatorii fiind rugati sa mai dea cite un telefon conducatorilor pentru a afla cind sa vina la antrenamente.“

Se pare ca tehnicienii gruparii din Oradea sint satisfacuti de randamentul dat in aceste zile la verificari de fotbalistul tirgujian si este posibil sa-l coopteze in lot. Daca se va intimpla acest lucru, salariul lui Amzucu va fi de aproximativ 15.000 de dolari. In cazul in care transferul nu se va realiza, jucatorul spune ca este dispus sa ramina la Pandurii, insa numai pentru ca a fost rugat de Emil Sandoi.

La final de contract cu Pandurii mai sint si alti fotbalisti de la Tirgu Jiu, acestia avind deja oferte de la alte grupari. Printre ei se numara Trofin, Lapadat si Vintilescu, unii dintre ei fiind curtati de cealalta divizionara B gorjeana, Minerul Motru. Alti jucatori, precum Radoi si Nicola, si-au depus memorii la FRF pentru a fi declarati liberi de contract, ei sustinind ca Pandurii nu si-a onorat datoriile fata de ei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS