10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBistrita este cotata cu prima sansa

Bistrita este cotata cu prima sansa

Astazi si miine se vor disputa meciurile din mansa intii a turului secund al Cupei UEFA Intertoto. Romania mai are o singura reprezentanta in aceasta competitie, Gloria Bistrita, care a trecut in primul tur, cu scorul general de 6-2, de formatia galeza Bangor City. Cealalta echipa romaneasca participanta in Cupa UEFA Intertoto, Ceahlaul Piatra Neamt, a fost eliminata in prima faza a competitiei de „schiorii“ finlandezi de la Tampere United.

Gloria Bistrita va juca astazi, in deplasare, in compania echipei italiene Brescia Calcio. Partida, care se va disputa pe arena „Stadio Rigamonti“, va incepe la ora 21.45 (ora Romaniei) si va fi arbitrata de rusul Nikolai Ivanov. Se pare ca oficialii formatiei Brescia nu prea mai cunosc valoarea fotbalului romanesc, altfel nu se explica de ce ii acorda Gloriei Bistrita prima sansa in aceasta dubla confruntare. Gianluca Nani, unul dintre responsabilii tehnici ai Bresciei, a spus ca Gloria Bistrita este o echipa mai experimentata decit a sa, dar spera intr-un rezultat bun in meciul de astazi cu romanii. „’Este vorba despre un meci dificil, deoarece romanii sint mai experimentati decit noi, ocupind locul trei in campionatul trecut. Totusi, baietii nostri sint motivati la maximum si sint sigur ca vor avea o prestatie buna. Obiectivul nostru este situarea intr-o zona linistita a clasamentului, in campionat, dar am fi foarte bucurosi sa evoluam si in Europa“, a spus Nani.

Antrenorul italienilor, Gianni De Biasi, care este cu echipa in pregatire la Pieve di Cadore, se confrunta cu destule probleme de efectiv, el urmind sa utilizeze o formula cu multe rezerve, in general jucatori tineri. In poarta va fi noua achizitie, Tiziano Ramon (de la Triestina), in locul accidentatului Agliardi.

Iata programul complet al partidelor din mansa intii a turului secund al Cupei UEFA Intertoto: simbata: Oergryte Goeteborg – Nisa, Sahtior Soligorsk (Belarus) – Cibalia (Croatia), Pobeda Prilep (Macedonia) – SV Pasching (Austria), Marek Dupnita (Bulgaria) – VfL Wolfsburg, Dacia Chisinau – FK Partizani Tirana, Koper (Slovenia) – ZTS Dubnica (Slovacia), FC Thun (Elvetia) – FC Brno (Cehia), Willem Tilburg (Olanda) – FC Wil (Elvetia), Sloboda Tuzla (Bosnia) – Lierse (Belgia), Brescia – Gloria Bistrita; duminica: FC Synot (Cehia) – OFK Belgrad, St. Trond (Belgia) – Tobol Kostanai (Kazahstan), Slovan Liberec (Cehia) – Shamrock Rovers Dublin (Irlanda), Akratitos Atena – Allianssi (Finlanda), Real Santander – Gyor (Ungaria), Tampere United (Finlanda) – Sutjeska Niksic (Serbia-Muntenegru).

Meciurile din mansa a doua a turului secund al Cupei UEFA Intertoto se vor disputa pe 12 si pe 13 iulie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS