17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportO iubita si prea multe amante

O iubita si prea multe amante

Daca Lutu ar fi fost macar Figo, atunci Cirtu ar fi facut noapte alba de bucurie ca jucatorul (re)vine la Universitatea. Dar, cum Lutu e… Lutu si, vrem, nu vrem, Iordanescu ne-a semnalat ca „virfurile“ Universitatii sint, deocamdata, Plesan si Bundea, jucatori selectionati in prima reprezentantiva a Romaniei, Cirtu s-a comportat civilizat si a spus ca Ionut poate fi un fotbalist util echipei daca isi foloseste calitatile exclusiv in folosul Universitatii.

Pe de alta parte, n-ar fi exclus ca Sorin Cirtu sa se fi minunat si el cind a aflat in ce afacere era sa intre Universitatea. Adica, desi nu a fost in stare sa cumpere mai nimic in aceasta vara, clubul oltean il transfera pe Lutu la Rapid si, colac peste pupaza, in loc sa incaseze, trebuia sa achite nu mai putin de 400.000 de dolari coreenilor de la Samsung Blue Wing, coproprietari ai jucatorului!

Facindu-si cruce de trei ori, Cirtu a decis sa ignore cuvintele grele pe care i le-a transmis Lutu cu vreo luna si ceva in urma si sa serveasca interesele clubului, asa cum ar fi facut orice fost mare jucator al Universitatii.

Ei, cica nici asa nu a fost bine. Pentru ca declaratia lui Cirtu: „Este in interesul clubului sa-l pastreze pe Lutu“ a fost tradusa pe dos si a rezultat un categoric: „Nu ma intereseaza fotbalistul Lutu!“ Si asta in conditiile in care Cirtu a vorbit in limba romana la conferinta de presa desfasurata ieri la club.

De pierdut, va pierde Lutu, fara indoiala. Pentru ca el nu prea mai este folosit ca fotbalist, ci ca un instrument de lupta impotriva lui Sorin Cirtu. Un Sorin Cirtu care a demonstrat la viata lui ca a fost fotbalist mare si antrenor de calibru. Lutu, din pacate, si-a complicat inexplicabil viata, desi singura lui grija ar fi fost sa joace fotbal si nu sa se plimbe ca un turist pe la toate echipele din Bucuresti, jurind ca se simte bine ba in tricoul Stelei, ba in cel al Rapidului…

Stiti cind l-am crezut pe Lutu? Cind a declarat ca iubeste cu adevarat o singura echipa, Universitatea Craiova. N-a inteles insa ca atunci cind iubesti cu patima prea multe amante strica…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS