17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii au revenit acasa

Oltenii au revenit acasa

Dupa o sedinta de pregatire efectuata ieri-dimineata in Poiana Brasov, oltenii si-au incheiat stagiul montan de pregatire (21-30 iunie), aseara Universitatea revenind acasa.

In aceasta perioada de ozonificare la poalele Postavarului, antrenorii alb-albastrilor au avut la dispozitie un lot alcatuit din urmatorii jucatori: Guso, Urai, Banica – portari, Daouda, Papura, Craciunescu, Rada, Moti, Murgan, Curteanu, Radulea, Bundea, Stoianof, R.Miclea, Badea, Plesan, Cristescu, I. Stancu, Cr. Bratu, Mc Breen, Vigariu – jucatori de cimp. Au mai urcat in Poiana si Borbely (de la Astra), D. Oprea (tineret) si Badoiu (CSM Resita).

Din pacate, in aceasta perioada s-au reaccidentat Cristescu, Badea si Craciunescu, cei trei intrerupindu-si pregatirea si revenind in Banie pentru tratamentele necesare.

Astazi este programat un joc-scoala in care oficialii si antrenorii Universitatii ii vor urmari pe ultimii sositi in Craiova (brazilianul Lopez si nigerianul Aoudu), cei doi raminind insa in pregatiri in Banie in cazul in care vor demonstra ca merita sa joace pentru Universitatea.

Miine-dimineata, Sorin Cirtu va coordona un ultim antrenament inaintea plecarii spre Franta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS