6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportExtensiv amina reunirea lotului

Extensiv amina reunirea lotului

Desi initial reunirea lotului Extensivului era programata pentru astazi, oficialii gruparii din Parcul „Romanescu“ au aminat startul pregatirilor pentru saptamina viitoare (10 iulie) deoarece campionatul Diviziei B incepe in partea a doua a lunii august (23 august, prima etapa).

Dupa vizita medicala la Policlinica pentru Sportivi din Craiova, antrenorul Eugen Neagoe intentioneaza efectuarea unui cantonament centralizat de 11-12 zile, una din locatiile vizate fiind statiunea vilceana Baile Govora.

Murgan se afla in pregatiri cu Universitatea, iar Totoroata, in probe la Olimpique Marseille. In privinta celorlalti trei jucatori cu oferte de a juca la alte echipe din strainatate si din tara – Vancea, Malaele, Pirvu -, antrenorul Neagoe a spus ieri: „Deocamdata, nu s-a finalizat nimic, asteptam ca reprezentantii cluburilor interesate sa se deplaseze in Banie pentru clarificarea problemelor privind un eventual transfer al acestora“.

Altfel, presedintele Silvian Cristescu este in concediu medical, el urmind un tratament pentru boala pe care o are inca de anul trecut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS