21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBrazilianul Fabio Lopez a marcat trei goluri!

Brazilianul Fabio Lopez a marcat trei goluri!

• In echipa lui Daniel Mogosanu a evoluat si un mijlocas nigerian,
Sunday Aoudu • Resitenii Hamath si Lazarovici au venit si ei in Banie

Daca tot au venit tirziu in Romania si nu au mai apucat sa parcurga stagiul de la Poiana Brasov, brazilianul Fabio Lopez si nigerianul Sunday Aoudu s-au antrenat cu formatia de tineret a Universitatii. Echipa care sub comanda lui Daniel Mogosanu a sustinut ieri un amical pe „Constructorul“ in compania divizionarei D FC Isalnita.

Sperantele „alb-albastrilor“ au dominat categoric disputa si s-au impus cu 4-0 (3-0). In formatia lui Daniel Mogosanu au aparut si citeva noutati. Stranierii de care vorbeam, Fabio Lopez si Aoudu au fost titulari, iar de la Resita s-au prezentat multumitor doi tineri de perspectiva: Hamath si Lazarovici. In poarta a stat si Barbu, un goal-keeper de la Scoala de fotbal „Gica Popescu“, care in campionatul trecut a jucat la divizionara C din Calafat.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Fabio Lopez (3) si Lazarovici. In ceea ce il priveste pe Fabio Lopez, brazilianul nu s-a miscat deloc rau. Are 1,86 m, a marcat un gol cu capul si doua cu piciorul, conduce elegant mingea si paseaza foarte bine. La rindul sau, nigerianul Sunday Aoudu, care a mai jucat in Malayezia, Coreea de Sud si Kuweit, este un mijlocas central cu fizic bun si a demonstrat ca are calitati interesante de coordonator.

In privinta celor doi, verdictul final il va da insa Sorin Cirtu. Se pare ca miine, lotul de baza al Universitatii va sustine un joc-scoala in compania echipei de tineret si, mai mult ca sigur, pentru Fabio Lopez si Aoudu va fi testul hotaritor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS