Acasă Sport Sport pe scurt

Sport pe scurt

Atletism (j), Campionatele Nationale

Gabriela Neacsu a fost selectionata in lotul national

Atletii juniori de la CS Pandurii Tirgu Jiu au alergat in week-end pe Stadionul Tineretului din Bucuresti, unde au avut loc Campionatele Nationale de atletism rezervate juniorilor II. Din echipa cu care antrenorul Ion Bura s-a deplasat la concurs s-au remarcat doi sportivi, unul cistigind o medalie, iar altul fiind selectionat in lotul national. Este vorba de atletul Florin Popescu, clasat pe locul trei in proba de 2.000 m obstacole, care a stabilit si un record personal cu aceasta ocazie, si de Gabriela Neacsu, atleta care a ocupat locul patru in probele de 1.500 si 3.000 m. Ea a fost singura sportiva care a alergat doua probe in concurs, reusind o comportare buna, precum si recorduri personale, desi este inca la categoria juniori III. La campionatele de anul trecut, atleta gorjeana a reusit sa cistige o medalie de bronz la juniori III. Datorita acestor performate,Gabriela Neacsu a fost selectionata acum in lotul national, fiind considerata o sportiva de perspectiva.

Orientare

Aur pentru „U“ Craiova

Reprezentantii clubului „Universitatea“ Craiova s-au intors, zilele trecute, din Austria, unde au participat la competitiile internationale de orientare, Alpen Andria Cup si Thermenland Open. La proba de stafeta, Iuliana Rusescu si Veronica Minoiu au ocupat pozitia a doua. La festivitatea de premiere a competitiei senioarelor, datorita rezultatului Veronicai Minoiu, s-a intonat imnul Romaniei, sportiva craioveana revenind in Banie cistigatoare a Alpen Andria Cup, dar si a Thermenland Open. Din lotul care a facut deplasarea in Austria au mai facut parte si juniorii Gabriel Stanica si Dragos Minghirasi, precum si seniorii Marinela Piringiu si Mihai Trif, toti avind o comportare buna, fara a reusi insa sa urce pe podium.

Chiar daca transferul la Barcelona parea ca si semnat

Roy Makaay ar putea evolua la Bayern München

Dupa ce anterior Roy Makaay anunta ca nu va evolua la campioana Bundesligii, Bayern München, de-ar fi fost ultima echipa de pe pamint, ultimele stiri venite din partea agentului jucatorului olandez, Rob Jansen, dezvaluie faptul ca vedeta echipei Deportivo La Corüna nu va renunta la aceasta oportunitate pentru nimic in lume. „Bayern este clubul la care Roy vrea sa joace“, a spus Rob Jansen, la doar patru ore dupa ce clientul sau cistiga „Gheata de Aur“, pentru cele 29 de goluri marcate in Primera Division. Cu acest numar de reusite, Roy Makaay a egalat recordul lui Bebeto pentru cele mai multe goluri marcate intr-un sezon, de un jucator de la „Super Depor“. Inainte ca agentul lui Makaay sa faca declaratia de mai sus, presa spaniola sugera ca fotbalistul de 27 de ani urma sa evolueze la FC Barcelona. „Barcelona nu a facut nici o oferta oficiala pentru Roy, asa ca toate stirile conform carora am fi in toiul discutiilor pentru semnarea unui contract nu sint decit zvonuri. Singurul club care a facut o oferta concreta este Bayern“, a explicat Jansen. Desi pare ca drumul dintre clubul german si jucator este inlesnit, Bayern este departe de a incheia un contract cu jucatorul. Victoria cu 2-1 a Corünei, in fata formatiei Espagnol, din ultima etapa a campionatului, a trimis echipa lui Makaay in Liga Campionilor, care a incheiat sezonul pe pozitia a treia a clasamentului. Necesitatea de a-l vinde pe Makaay pentru a echilibra bugetul nu mai este, cu aceasta ocazie, atit de stringenta. Ramine de vazut daca oferta pe care Bayern München este dispusa sa o faca (15 milioane de euro) va fi irezistibila pentru Deportivo.

Gazeta de Sud este un ziar independent care are ca scop sprijinirea comunităţii oltenilor şi a valorilor acesteia. În cei 24 de ani de existenţă, a devenit cel mai citit cotidian regional din România.
Exit mobile version