Acasă Sport Pepiniera Universitatii este intr-o situatie incerta

Pepiniera Universitatii este intr-o situatie incerta

Echipa secunda a „alb-albastrilor“, condusa de Daniel Mogosanu, s-a reunit ieri

Antrenorul formatiei de tineret a Universitatii, Daniel Mogosanu, va avea o misiune dificila in urmatoarele zile. Desemnat sa coordoneze trialurile zilnice de pe „Constructorul“, el a inceput de ieri pregatirile si cu echipa secunda a clubului alb-albastru.

Din pacate, in prezent lotul de tineret este departe de a fi fixat, dar mai grav este ca nici nu sint mari sanse sa se gaseasca cine stie ce jucatori talentati. Oricum, dintre cei care au evoluat in sezonul trecut la „sperante“ s-a renuntat la veteranii Agachi, Dunareanu, Mirea si Ciocoi, dar si la congolezul Tresor Ewango. Cristi Bratu a plecat cu echipa mare la Poiana Brasov, in schimb au ramas sa se antreneze sub comanda lui Mogosanu talentatele virfuri Oprea si Iordache. In mare parte, Daniel Mogosanu va coopta jucatori pentru a-si completa lotul de la grupele de juniori ale clubului care nu au excelat insa in sezonul trecut.

De fapt, toata pepiniera Universitatii este intr-o situatie incerta dupa ce Dinel Staicu a spus limpede ca nu va mai sustine financiar decit prima echipa. Se zice ca scaparea poate veni de la consiliul judetean, presedintele acestuia, Ion Voiculescu, declarind ieri ca sint sanse apreciabile ca pepiniera Universitatii sa fie preluata la „judet“. Tot Voiculescu a mai spus ca l-ar interesa ca baza pentru Centrul de copii si juniori al clubului fanion din Oltenia sa revina la stadionul „Tineretului“, acolo unde a mai functionat.

Intr-o prima faza, insa, juniorii si tineretul ar ramine tot la „Constructorul“ si se zvoneste ca mari sanse pentru a conduce pepiniera Universitatii, daca va trece la Consiliul Judetean, le are Petre Deselnicu. El ar ramine insa si vicepresedinte la Universitatea lui Staicu, pentru a coordona relatiile dintre prima echipa si pepiniera „judeteana“.

Exit mobile version