Acasă Sport „Ma doare s-o spun, dar nu mai pot!“

„Ma doare s-o spun, dar nu mai pot!“

• „Il capitano“ urma sa paraseasca aseara cantonamentul din Poiana Brasov • El va face astazi un control medical amanuntit la Bucuresti

Ieri, in cantonamentul din Poiana Brasov, Universitatea a efectuat inca doua antrenamente de intensitate maxima. Cu transferul aproape de finalizare, virful provenit de la Astra, Borbely, s-a pregatit cot la cot cu oltenii, lasindu-i o buna impresie antrenorului Sorin Cirtu.

Din nefericire, Silvian Cristescu, unul dintre jucatorii emblematici ai Baniei fotbalistice, s-a convins ieri ca ii este imposibil sa mai faca performanta. Dupa antrenamentele din ultimele zile, Cristi a constatat ca au reaparut vechile sale probleme cauzate de un reumatism nenorocit. Ieri, la prinz, „Il capitano“ avea umflaturi la incheieturile miinilor si incepuse sa-l jeneze genunchiul sting.

Dupa o discutie barbateasca purtata cu Sorin Cirtu, s-a convenit ca Silvian sa plece din cantonament si aseara jucatorul urma sa ajunga la un medic specialist din Bucuresti. Cristi a fost „recuperat“ din Poiana de bunul sau prieten, Dorin Mitrita, si astazi va fi supus unor controale minutioasa la o clinica din Capitala.

Despre Cirtu se spune ca era foarte afectat de aceasta pierdere importanta, Cristescu fiind readus la Universitatea la cererea expresa a antrenorului. Oricum, daca si medicii din Bucuresti vor fi de parere ca Silvian Cristescu trebuie sa puna capat carierei de jucator, ar fi frumos ca Universitatea sa-l pastreze si sa-i ofere o functie de conducere la clubul pe care l-a slujit cu credinta.

La rindul lor, patronii Extensivului, fratii Mihailescu, sint hotariti sa-i propuna lui Cristescu sa continue in functia de presedinte al clubului, functie pe care Silvian a detinut-o in returul recent incheiat.

Exit mobile version