Acasă Sport Alb-albastrii se reunesc astazi

Alb-albastrii se reunesc astazi

De bine, de rau, Universitatea si-a pastrat lotul de baza din sezonul precedent, minus Marius Sava. O mica problema ar mai fi cu Cornel Papura, fotbalistul cu care a negociat Heraklis Salonic, dar care ar fi intrat si in vizorul altor doua echipe grecesti, Aris Salonic si AEK Atena.

Daca ieri, dinspre conducere, au „transpirat“ putine informatii, ramine sa ne convingem astazi daca lotul cu care Cirtu va pleca la drum a mai fost imbunatatit cit de cit. Despre jucatorii vizati sa fie adusi in Banie s-a scris destul. Njock, Chihaia, Mazilu, Irimia, Lazar, Ianu, Cornea si R. Stancu au fost cind mai aproape, cind destul de departe de Universitatea si va fi interesant de vazut daca macar unul dintre jucatorii sus-pomeniti vor ajunge in ograda alb-albastrilor.

Cert este ca, deocamdata, nu se poate vorbi decit despre achizitiile de la Extensiv. Cu Murgan s-a discutat ieri si nu au fost probleme, ramine ca si Scarlat sa accepte termenii angajamentului pe care i-l va propune Universitatea. La rindul sau, Silvian Cristescu a spus ca nu vor fi probleme intre el si club in cazul in care va considera ca poate sa ajute Universitatea. Daca achizitiile interne sint destul de nesigure, probabil ca in urmatoarele zile vor sosi destui stranieri in probe. Totusi, cel mai asteptat este brazilianul Barbosa, un virf care in iarna trecuta l-a convins pe Cirtu ca are destule calitati.

Astazi, de la ora 18.00, craiovenii vor lua startul pregatirilor pentru noul sezon. Cirtu si-a convocat jucatorii la cantonament si, dupa o scurta discutie, va avea loc un antrenament usor. Miine, oltenii vor efectua vizita medicala, vineri a fost programat un antrenament de la ora 18.00, iar simbata dimineata se pleaca in cantonament la Poiana Brasov. De duminica incolo vor incepe cu adevarat antrenamentele tari…

Exit mobile version