12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSorin Cirtu striga catalogul

Sorin Cirtu striga catalogul

Universitatea se reuneste miine

Miine seara, la ora 18.00, antrenorul Sorin Cirtu striga catalogul, iar pina simbata oltenii vor ramine in Craiova pentru vizia medicala (Policlinica pentru sportivi), primele pregatiri si definitivarea lotului largit care va urca la Poiana Brasov. Dupa ozonificarea din Poiana, Universitatea isi va masura fortele in Hexagon, turneul organizat de Lacombe (4-16 iulie) fiind unul in care oltenii vor intilni formatii titrate din campionatul francez, precum Monaco, Marseille, Bordeaux si Montpellier.

Cu cine pleaca la drum Cirtu?

In prezent, probabil ca nici antrenorul nu are lista definitivata, deoarece problemele alcatuirii „noului lot pentru constructia Universitatii“ – cum s-a exprimat patronul Dinel Staicu – sint destul de confuze. S-a comunicat lista cu cei 12 disponibilizati, iar pentru achizitii s-a procedat ca la tirg, adica oficialii au facut anunt pe site-ul clubului in privinta cumpararii de fotbalisti liberi de contract. Dinel Staicu insa declara mass-media ca poarta negocieri cu multi fotbalisti, dar ca nu-i poate nominaliza din anumite motive. Pina la un punct are dreptate, dar totusi se negociaza cu cei care sint doriti de antrenorul Cirtu sau ne vom multumi, ca si in iarna, cu ce s-o putea aduce pe ultima suta de metri?

De la club primim aceleasi raspunsuri: „Deocamdata sint discutii, negocieri. Citeva noutati vor fi prezente in aceasta saptamina in Banie, dar nu sint ultimele. Lotul va prinde cit de cit contur abia inaintea plecarii in Franta“. La zvonuri, in schimb, sintem campioni. Doar ca zvonurile nu marcheaza niciodata goluri…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS