10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFinalistele nu au fost inca stabilite

Finalistele nu au fost inca stabilite

Returul semifinalelor Cupei Romaniei Gorj a adus victoria echipelor clasate pe primele doua locuri in aceasta editie a campionatului judetean. Minerul Rovinari si MVM Dragutesti sint formatiile care, teoretic, ar trebui sa joace finala. Omologarea rezultatelor din returul semifinalelor se va face insa astazi, una dintre formatii putind pierde calificarea la „masa verde“.

Este vorba de MVM Dragutesti, echipa care a evoluat in deplasare la Paringul Sadu, jocul incheindu-se cu scorul de 1-1. Pe final de meci insa, MVM Dragutesti a efectuat si cea de-a patra schimbare, din acest motiv echipa putind pierde meciul si calificarea in finala. Conform secretarului general al AJF, Daniel Baloi, regulamentul fazei judetene a Cupei Romaniei permite doar trei schimbari pe durata unui joc. Delegatul echipei MVM, Vali Modrea, sustine ca nu a avut cunostinta de aceasta prevedere si ca a mai facut patru schimbari si la jocul din faza a doua a intrecerii cu Zorile Moi.

Minerul Rovinari a cistigat lejer meciul din retur, de la Runcu, invingind cu scorul de 5-0 pe Viitorul Tirgu Jiu. Cum in tur scorul a fost egal, 2-2, formatia calificata in finala este divizionara C din Rovinari. Finala se va disputa miercuri, de la ora 17.30, pe stadionul „Municipal“ din Tirgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS