10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSemifinalele se disputa in sistem tur - retur

Semifinalele se disputa in sistem tur – retur

Cupei Romaniei – Gorj a ajuns in faza semifinalelor, care se disputa in sistem tur-retur. Cele patru jocuri se vor juca in zile diferite, primul fiind programat aseara, pe terenul din Runcu, acolo unde evolueaza echipa considerata revelatia acestei editii, Viitorul Tirgu Jiu. Tragerea la sorti a meciurilor din cadrul semifinalelor fazei judetene Gorj a Cupei Romaniei a fost nefavorabila insa pentru fotbalistii acestei formatii. Dupa ce au eliminat in etapa precedenta ocupanta locului II la momentul respectiv, Minerul Motru II, Viitorul a jucat ieri in primul tur al semifinalelor cu detinatoatrea titlului de campioana in acest sezon, Minerul Rovinari.

Dupa ce au intilnit divizionara C Minerul Rovinari pe teren propriu, fotbalistii de la Viitorul vor juca si in deplasare simbata. Jocul va fi programat insa la Dragutesti, deoarece pe terenul din Moi al echipei din Rovinari se executa lucrari de refacere a suprafetei de joc. Cea de-a doua semifinala urmeaza sa se dispute in aceasta dupa-amiaza, la Dragutesti, intre echipa locala MVM si Paringul Sadu. Returul este programat duminica, de la ora 11.00 pe terenul de la Sadu.

Conducerea AJF va face demersuri pentru ca finala, programata pe 18 iunie, sa se joace pe stadionul „Municipal“ din Tirgu Jiu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS