15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNorvegia - Romania (echipe de tineret) 2-1

Norvegia – Romania (echipe de tineret) 2-1

Pe stadionul „Marienlyst“ din Drammen, in fata a 2.000 de spectatori, echipa nationala de tineret a Romaniei a fost invinsa marti seara, cu scorul de 2-1 (0-0), de reprezentativa similara a Norvegiei, intr-un meci din grupa a doua de calificare la Campionatul European under-21 din 2004. Nordicii au deschis scorul in minutul 57 prin Pedersen, Chihaia a egalat in minutul 63, iar rezultatul final a fost stabilit de Ludvigsen, cu 15 minute inainte de finalul partidei.

Antrenorul tricolorilor, Nicolae Manea, a utilizat urmatorii jucatori: Hutan – Murgan, Rada, Ghioane, Marincau, Maxim – Marginean, N. Grigore (46, Irimia), Zicu (83, Codreanu) – Chihaia, Ad. Iordache. Sa remarcam ca, in partida din Norvegia, in echipa noastra au fost titulari si au jucat 90 de minute fundasii Madalin Murgan (FC Extensiv) si Ionut Rada („U“ Craiova).

Reprezentativa de tineret a Romaniei a inregistrat la Drammen cea de-a cincea infringere din actuala campanie de calificari la CE de tineret, celelalte patru meciuri fiind pierdute in fata Bosniei (1-2 in deplasare si 0-1 acasa), Norvegiei (0-1 acasa) si Danemarcei (0-1 acasa). Singura intilnire cistigata de tinerii tricolori in acest sezon a fost cea cu Luxemburg (2-0 in deplasare).

In celalalt meci care s-a disputa marti seara in grupa a doua de calificare la CE under-21 din 2004, reprezentativa de tineret a Danemarcei s-a impus in deplasare, cu scorul de 6-0, in fata selectionatei similare a Luxemburgului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS