Acasă Sport Dorinel Munteanu şi Iulian Filipescu s-au accidentat. A fost chemat şi Tiberiu...

Dorinel Munteanu şi Iulian Filipescu s-au accidentat. A fost chemat şi Tiberiu Ghioane

Dorinel Munteanu este incert pentru meciul de simbătă cu Bosnia-Herţegovina, in urma unei accidentări pe care a suferit-o marţi, la antrenamentul efectuat de echipa naţională la Săftica. Medicul echipei naţionale, Pompiliu Popescu, a spus că Munteanu a suferit o contractură puternică la gamba stingă. Dorinel Munteanu nu a terminat şedinţa de pregătire, care a durat aproximativ două ore.

Anghel Iordănescu este sceptic in ceea ce priveşte posibilităţile de recuperare a lui Munteanu pină la ora meciului, dar speră ca fotbalistul să fie totuşi apt de joc. „Cred că situaţia lui Munteanu nu este chiar atit de bună precum a spus medicul şi cred că problemele sint mult mai grave. Sper ca situaţia lui să se clarifice cit mai repede şi să-l putem folosi, pentru că avem nevoie de jucători cu experienţă“, a spus Iordanescu.

După accidentarea lui Dorinel Munteanu, selecţionerul a mai primit o veste proastă, Iulian Filipescu fiind declarat inapt pentru meciurile cu Bosnia şi Norvegia. „Am fost nevoit să-l aduc pe Iulian Miu in locul lui Filipescu, care a spus că a făcut intindere musculară in timpul meciului disputat cu echipa sa de club, Betis. Pompiliu Popescu a confirmat diagnosticul şi am fost nevoit să renunţ la el. De asemenea, l-am adus pe Zeno Bundea in locul lui Ogăraru, care nu a venit la lot. Consider că neprezentarea lui la echipa naţională este o lipsă de profesionalism“, a spus Iordănescu. Tricolorii vor ajunge astăzi cu o cursă charter in Craiova.

Exit mobile version