Acasă Sport „Nu este normal ca revista «Universitatii» sa se vinda impreuna cu biletul!“

„Nu este normal ca revista «Universitatii» sa se vinda impreuna cu biletul!“

Legat de informatia conform careia institutiile craiovene s-ar fi folosit de o oarecare trecere la oficialii clubului pentru obtinerea de bilete la meci, prefectul de Dolj, Cornel Mondea, a recunoscut ca prefectii din judetele limitrofe au obtinut biletele inainte ca ele sa fie puse la vinzare, tot datorita influentei impuse de functie. Numai parlamentarii de Dolj au fost mai privilegiati, ei fiind singurii care au primit invitatii, urmind ca, lucru greu de crezut, Toni Grebla (prefectul de Gorj) si Marin Diaconescu (prefectul de Olt), de exemplu, sa stea la peluza, alaturi de fericitii care au apucat sa-si cumpere bilete.

„Eu am cerut, pentru protocol, invitatii la meci. Am obtinut doar bilete pentru ceilalti prefecti din alte judete, pentru ca invitatii au primit numai parlamentarii de Dolj“, a spus prefectul, care si-a declinat orice raspundere pentru haosul creat de distribuirea biletelor. „Cind am auzit ca meciul se va juca la Craiova, mi-am dat seama ca se vor crea situatii de genul asta, si numai un stadion de 100.000 de locuri ar fi rezolvat problema“, a adaugat Mondea.

Comentind gestul clubului craiovean de a-si anexa revista proprie la biletele de meci, Mondea s-a aratat intrigat: „Nu este normal ca revista «Universitatii» sa se vinda impreuna cu biletul! Clubul ar fi trebuit, daca voia sa o vinda, sa o distribuie separat, numai doritorilor. Angajatii mei din prefectura nu stiu sa fi facut vreo lista cu un necesar de bilete, dar, daca o vor face, voi interveni la domnul Staicu pentru ei. Sint seful unei institutii si este normal sa-mi ajut angajatii. Pina acum, la prefectura eu nu stiu sa fi ajuns bilete de un pret, cumparate impreuna cu revista, la un pret mai mare. In masura in care mai sint bilete la club, il voi ruga pe domnul Staicu sa ne trimita pentru angajatii prefecturii “, a incheiat Cornel Mondea.

Exit mobile version