12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii sint la un pas de ultimul loc in clasament

Pandurii sint la un pas de ultimul loc in clasament

Minaur Zlatna – Pandurii

• Stadion „Minaur“, simbătă, ora 11.00.

• Formaţii probabile:

Minaur: Opric – Becea, Iagăru, Avram, Pop – Oancea, Ad. Popa, Marina, Dudiţă – Trifu, Gideon. Antrenor. Şt. Fogoroşi.

Pandurii: Hirsu – Şerbănoiu, C. Popescu, Negrilă – Belu, Stanciu, Găman, Bobină, Oancea – Liţoiu, Braia. Antrenor: M. Stelescu.

• Vor arbitra: M. Drăgănescu (Braşov) – C. Stărică, M. Stărică (ambii din Iaşi).

Accidentările care s-au produs in ultima perioadă la echipa de fotbal din Tirgu Jiu au dus la continua subţiere a lotului. Pandurii au ajuns să joace cu juniorii vrind-nevrind, deşi iniţial acesta era obiectivul conducerii pentru intregul campionat. Din păcate, nu toţi tinerii introduşi in teren de antrenorul Mihai Stelescu au şi confirmat, echipa inregistrind eşecuri consecutive in ultimele trei etape.

La cei şase jucători accidentaţi sau aflaţi in refacere săptămina trecută s-a adăugat unul, Trofin acuzind probleme la genunchi şi nefăcind deplasarea cu lotul. Un alt indisponibil este Cristea, care a primit cartonaş roşu in meciul cu Universitatea Cluj şi este suspendat. In aceste condiţii, antrenorul Mihai Stelescu va improviza din nou pe anumite posturi, atacul fiind in continuare deficitar. Tehnicianul gorjean a declarat că nici nu are de unde să mai ia jucători pentru a completa lotul şi că va face deplasarea doar cu 15 fotbalişti.

Inaintea acestui joc, Pandurii ocupă locul 13 in clasamentul seriei a doua, iar o infringere in jocul de la Zlatna i-ar aduce pe ultima poziţie. Pentru ultima etapă, antrenorii de la Pandurii ar putea conta şi pe jucătorii suspendaţi de conducerea clubului. Directorul executiv Ion Popenaru a spus că suspendarea acestora expiră la 1 iunie şi că aceştia ar putea fi folosiţi in jocul cu Olimpia Stau Mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS