Acasă Sport Turneu in Franţa aranjat de Cirţu

Turneu in Franţa aranjat de Cirţu

Decis ca in această vară să le ofere tinerilor săi jucători din lot şansa unor amicale serioase, Sorin Cirţu tratează de vreo lună şi ceva posibilitatea să-şi ducă echipa intr-un turneu puternic.

Alaltăieri, un impresar francez, prieten cu Cirţu, a transmis că a reuşit să aranjeze un „sejur“ tentant pentru Universitatea. In perioada 4-16 iulie, craiovenii vor pleca in Franţa şi aproape două săptămini se vor antrena in regiunile Toulouse şi Avignon.

In aceste zone se pregătesc majoritatea echipelor de top franceze, iar meciurile pe care Universitatea ar urma să le dispute acolo sint următoarele: cu Marseille (5 iulie), cu Bordeaux (9 iulie), cu Montpellier (12 iulie) şi cu Monaco (15 iulie). In campionatul recent incheiat, Monaco a terminat pe locul 2, Marseille pe 3, Bordeaux pe 4, iar Montpellier pe 16.

Probabil că delegaţia Universităţii care se va deplasa in Franţa va fi impărţită in două. Astfel, cei mai buni jucători ai echipei ar putea călători cu avionul, in timp ce restul oltenilor (inclusiv personalul tehnic şi medical) vor merge cu autocarul.

Exit mobile version